Liga Florilor: CSM Bistrița – Dunărea Brăila 23-23 – Un egal greu de dus pe picioare

Sala Polivalentă a găzduit astăzi partida dintre CSM Bistrița și Dunărea Brăila, un meci considerat încă de la debut unul mai greu decât cel jucat în compania ferelor de la SCM Craiova, încheiat 28 la 28.

O partidă care poate fi împărțită în două și din punctul de vedere al abordării celor două reprize atât de către gazde cât mai ales de echipa oaspete. Astfel, prima parte a meciului a aparținut fetelor lui Pașca, agresive în joc, cu foarte multe mingi bine plasate ceea ce a dus la o dominare cât se poate de clară tactic dar și fizic. De cealaltă parte a baricadei, brăilencele au fost cam fără vlagă iar principalul Florentin Pera nu s-a agitat mai deloc, deși elevele sale  au avut episoade absout mediocre în acest prim mitan, încheiat cu 13 la 9, grație blitzkriegului bistrițean.

A doua repriză debutează promițător, Bistrița mai reușind să prindă un val, însă deloc suficient în fața furtunii care s-a stârnit din seninul Brăilei, elevele lui Pera fiind de nerecunoscut, în timp ce tehnicianul s-a agitat pe margine încă pentru trei partide. Concret, Brăila egalează și este la un pas să câștige și doar voința gazdelor a făcut un final de infarct , scor 23 la 23.

Au marcat: Oana Chirilă (5), Laura Pristăvița (3), Magdalena Paraschiv (3), Daniela Rațiu (3), Andreea Tetean (3), Almudena Rodriguez (3), Szilvia Szabo (1), Andreea Bărbos (1), Bianca Zegrean (1).
În poartă, atât Cristina Lia Sîntămărean cat si Ana Maria Măzăreanu au salvat câte șapte mingi trimise de brăilence pe poarta CSM Bistrița.

 

Următoarea  partidă trimite CSM Bistrița la Râmnicu Vâlcea. Un alt meci greu care este programat pentru duminică, 11 februarie, ora 16.30.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5