În loc de servicii sexuale a fost tâlhărit

Un muncitor din localitatea Baia de Arieş, judeţul Alba, a fost tâlhărit de un grup de bistriţeni, după ce a fost „momit” cu servicii sexuale. Duminică după-amiază, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de Cristian B. (24 ani), despre faptul că a fost agresat de persoane necunoscute. El le-a povestit poliţiştilor că a consumat băuturi alcoolice la un local din zona staţiei CFR Bistriţa, împreună cu mai multe persoane. La un moment dat, acesta a plecat din local cu o fată, fiind urmărit de trei tineri, care i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele peste cap şi corp, provocându-i leziuni coporale, după care i-au luat telefonul mobil şi portmoneul în care avea suma de 210 lei, 2 carduri bancare şi cartea de identitate, toate în valoare de 600 lei.

În urma cercetărilor, politiştii Biroului Investigaţii Criminale i-au identificat pe autorii agresiunii şi anume Simion B. (17 ani) din Cristur Şieu - comuna Şieu Odorhei, Dionisie F. (23 ani) din Petriş - comuna Cetate, Florin C. (15 ani) din Chintelnic - comuna Şieu Măgheruş, Dumitru L. (12 ani) din Teaca, Mariana V. (13 ani) din Bistriţa şi Mariana B. (34 ani) din Bistrita. Anchetatorii au stabilit că bărbatul din judeţul Alba a consumat băuturi alcoolice la un local din staţia CFR Bistriţa, fiind atras de Mariana V. în vederea întreţinerii de raporturi sexuale, pe un spaţiu verde situat lângă calea ferată. Acolo, tânărul a fost agresat de Simion B., Florin C. şi Dumitru L., moment în care i-au fost sustrase bunurile, în timp ce Dionisie F. stătea de pază. Femeia de 34 ani a primit 60 lei din banii sustraşi de la victimă.

În acest caz, poliţiştii au decis măsura reţinerii pe 24 ore pentru Dionisie F. şi Simion B., cei fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecatoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Ceilalţi sunt cercetaţi în stare de libertate, urmând să se precizeze „contribuţia” fiecăruia în săvârşirea infracţiunii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5