Loredana Baltă (AUR Dumitriţa) cere autorităţilor locale să repare punţile de pe râul Budac: Sunt un real pericol pentru populație!

   Loredana Baltă, coordonator AUR Dumitriţa, a atras atenţia, în cadrul unei conferinţe de presă, asupra unor probleme ale comunităţii în care trăieşte. În opinia sa, se impune o comunicare mai bună între autorităţile publice locale şi cetăţeni.

         „Una dintre problemele comunităţii o reprezintă punţile folosite de cetăţenii din comună pentru a traversa râul Budac. Aceste punţi facilitează accesul cetăţenilor către punctele cheie din comunitate – magazine, Biserică, farmacie, şcoală – dar sunt extrem de degradate fapt care le face extrem de periculoase şi impracticabile. Nu demult, un cetăţean octogenar, folosind o punte, în vara aceasta, a căzut în râul Budac, pentru că puntea era extrem de degradată. Şansa lui de a nu se îneca a fost intervenţia unui vecin. Cetăţeanul a fost internat de urgenţă, cu multe traumatisme. Săptămâna trecută o altă punte s-a rupt, lăsând în imposibilitatea de a-şi practica activităţile zilnice alţi cetăţeni, printre care şi copii care  se află în riscul de a nu merge la şcoală. Facem un apel către autorităţile publice din Dumitriţa, dar şi la alte autorităţi din judeţ, să identifice aceste punţi şi podeţe degradate pentru că reprezintă un real risc pentru populaţie”, a spus Loredana Baltă.

         Întrebată dacă ia în calcul o candidatură la Primăria Dumitriţa, aceasta a menţionat că o decizie va fi luată de partid în urma activităţii sale.  

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5