Lovit pe trecerea de pietoni de o plasă din fier dintr-o maşină

Un bărbat în vârstă de 65 ani a fost accidentat pe o trecere de pietoni din municipiul Bistriţa. Iniţial, şoferul nu şi-a dat seama de cele petrecute, fiind oprit de un alt autoturism care circula în spatele său.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud, marţi dimineaţă, pe strada Sucevei la intersecţia cu Calea Moldovei, P. L. De 66 ani din Coşbuc, care conducea o autoutilitară, a accidentat uşor un pieton. “În momentul în care a trecut de trecerea de pietoni, din cauza nesemnalizării mărfii pe care o transporta (o plasă din fier beton care depăşea lungimea autoutilitarei şi se balansa peste oblonul din spate), l-a accidentat cu partea din spate a plasei pe un bărbat de 65 ani, care era angajat în traversarea regulamentară a străzii. Conducătorul auto nu a sesizat acest lucru, fiind oprit la scurt timp de şoferul unui alt autoturism care circula în spatele său”, precizează inspectorul Antonela Pop, purtător de cuvânt al IPJ BN.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de către Biroul Rutier pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5