Lucrări ample de asfaltare la Năsăud. 17 străzi modernizate prin Programul „Anghel Saligny”

La Năsăud, au început lucrările de reabilitare și modernizare a celor 17 străzi cuprinse în proiectul "Reabilitare, modernizare străzi în orașul Năsăud, județul BN- Etapa III", finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Programul Național de Investiții "Anghel Saligny".

Potrivit primarului Dorin Vlașin, în momentul de față sunt în șantier mai multe pe străzi. Este vorba despre Valea Mintiului, la Lușca, unde pe o lungime de un kilometru, se lucrează pe străzile Cloșca și Valea podului, iar la finele săptămânii va începe execuția pe str. Nicolae Drăgan și str. Emil Rebreanu.

"Cu o valoarea totală de 18.310.966,00 lei, proiectul vizează reabilitarea si modernizarea a 17 străzi (Str. Valea Podului, Str. Cloșca, Str. Nicolae Drăganu, Str. Emil Rebreanu, Str. Viei, Str. Tănase Todoran, Str. Vasile Petri, Str. Iuliu Moisil, Str. Crinului, Str. Nicolae Bălan, Str. Virgil Șotropa, Str. Gării, Str. Lusca 1, Str. Lusca 2, Str. Lusca 3, Str. Lusca 4, Str. Lusca 5) pe o suprafața totală de 47.624 mp, respectiv pe o lungime totală de 6,43 km. Mulțumim echipei Primăriei orașului Năsăud, Consiliului local și fiecărui năsăudean în parte!", declară primarul Dorin Vlașin.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5