Lucrări de amploare la Secţia spitalicească de pe str. Alba Iulia! Preşedintele Moldovan: Uniți pentru oameni, continuăm munca

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, şi managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, ec. Gabriel Lazany, au evaluat stadiul lucrărilor de la Secţia externă
de pe str. Alba Iulia. În fapt, este vorba despre lucrările din cadrul proiectului Creşterea eficienţei energetice a Secţiilor externe ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, situate pe str. Alba Iulia, nr.7.
"Sănătatea a fost și va rămâne prioritară! Încă dinaintea pandemiei, am început iInvestițiile în sănătate, iar acum sunt în desfășurare lucrări de amploare și la Secţiile externe ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, de pe str. Alba Iulia. Aici, se vor muta-n casă nouă, secții importante, precum: Boli Infecțioase, Dermatovenerologia și Oncologia medicală. Unul dintre cele mai importante lucruri este că pacienții vor beneficia de un confort sporit, având baie în fiecare salon și rampe pentru distribuirea fluidelor medicale, printre care și oxigen. Un proiect finanţat din fonduri europene, susținut substanțial de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, care are același scop ca toate investițiile făcute până acum, să fie util oamenilor și să dezvolte județul nostru.Trecem printr-o perioadă dificilă, dar nu ne lăsăm, uniți pentru oameni, continuăm munca!", transmite preşedintele Radu Moldovan.
În urma procedurii de achiziţie publică, contractul a fost adjudecat de asocierea dintre INST-NISTOR SRL (lider asociere) și KEN Business SRL.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5