Lucrări de refacere a trotuarelor pe Bulevardul Grănicerilor, la Năsăud!

La Năsăud, sunt în plină execuţie lucrările de refacere a trotuarelor de pe Bulevardul Grănicerilor, pe ambele sensuri, între intersecția bulevardului cu Str. Bistriței și intersecția bulevardului cu Str. Miron Cristea. Potrivit administraţiei năsăudene, lucrările de asfaltare şi pavare se realizează în urma înlocuirii conductei de apă potabilă.

         Pentru că prin contract se prevedea aducerea acestor trotuare la starea iniţială, practic s-ar fi refăcut pe o lăţime de 0,8 metri,  autorităţile locale au decis să susţină financiar lucrările de refacere totală, inclusiv înlocuirea bordurilor.

         La Năsăud s-au derulat lucrările din cadrul Lotului 2 – Reabilitarea conductei de Aducţiune Rebrişoara – Năsăud şi Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă Năsăud, finanţat prin Programul Operaţional de Infrastructură Mare, investiţie cu o valoare de 1,5 milioane euro. Execuţia a fost adjudecată în urma licitaţiei de Îndemânarea Construct.

Contractul prevede reabilitarea a 5.6 km conductă de aducțiune de la stația de tratare apă Rebra până la stația de pompare apă potabilă din apropierea stadionului ,,Progresul”, montarea unei stații de ridicare a presiunii; realizarea a 595 m conductă de refulare (total 1.487 m din care 882 m realizaţi), reabilitarea unui rezervor de 1000 mși o baterie de rezervoare de 2x300 m3 prin: instalații hidraulice, electrice, construcții civile, pentru dezinfecție- instalație de clorinare cu hipoclorit de sodiu şi realizarea a 4.7 km rețele de distribuție apă potabilă. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5