Lucrările de modernizare a străzilor din comuna Șintereag, la final! Începe cadastrul general, gratuit pentru locuitorii comunei!

Autoritățile locale din comuna Șintereag finalizează proiectul de modernizare a infrastructurii de interes local, recepția lucrărilor urmând să aibă loc la mijlocul lunii aprilie, anunță primarul Ioan Bob.
Este o investiţie finanţată prin Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny", cu o valoare de 6,707,530.03 lei, iar execuția a început în aprilie 2023. Lungimea totală a drumurilor modernizate este de 4,207 km. Este vorba despre străzi din Blăjenii de Jos – str. Cimitirului şi str. Între Ape, Blăjenii de Sus – str. Cazanului, Caila – str. Cazanului şi str. La Ştiubei II, Şintereag – str. Bolumba I, Bolumba II, Bolumba III, str. Morii, str. Chijrat I şi Chijrat II, Cociu – str. Barajului, str- Gării, str. Cubicu Mare şi str. Cubicu Mic.
"O altă veste bună pentru locuitorii comunei noastre este faptul că începe lucrarea de cadastru general, din fonduri europene. A fost semnat contractul cu o firmă din Călărași, vor gi lucrări d eînregistrare sistematică a imobilelor, gratuite pentru cetățeni, pentru o suprafață de 7129 hectare. Este un proiect extrem de important pentru noi", ne-a declarat primarul Ioan Bob.
La Șintereag este în derulare și proiectul “Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale - Școala Gimnazială Șintereag” , finanțat prin PNRR, iar prima tranșă din mobilier a ajuns deja.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5