Lucrător în comerţ cu diplomă de la AJOFM BN

Un număr de 28 şomeri bistriţeni, indemnizaţi sau neindemnizaţi, au susţinut examenul de absolvire pentru programul de formare profesională în ocupaţia “lucrător în comerţ”, desfăsurat prin Centrul de Formare Profesională din subordinea AJOFM BN.

Programul de formare profesională s-a derulat în perioada 1 octombrie – 11 decembrie, şi a inclus un număr de 360 ore de pregatire (120 ore pregătire teoretică şi 240 ore pregătire practică), lectori fiind Nicolae Mihalciuc şi Leonte Istrate.

“În urma absolvirii acestui program de calificare, participanţii au dobândit o serie de competenţe profesionale, precum prezentarea produselor şi serviciilor aferente vânzării, promovarea imaginii standului, aplicarea procedurilor de calitate, comunicarea cu clienţii la locul de munca, întocmirea documentelor specifice activităţii de vânzare etc. Agenţia Judeţeană va face o monitorizare a absolvenţilor acestui program pe o perioadă de 12 luni de la data absolvirii în vederea angajării lor”, precizează directorul executiv Otilia Râpan de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]