În magazinele şi cafenele din Năsăud sunt urne de donaţii pentru Alex Toma. În Parcul central, năsăudenii aşteptaţi la un spectacol umanitar

Joi de la ora 19:30 va asteptam in parcul de langa Casa de Cultura din Nasaud la un spectacol (concert si trupa Inedit Kids), pictat pe fata, baloane si film in aer liber, Rio 2, iar vineri ii asteptam pe cei mai mari, tot pentru o seara de film, de la ora 21:30. Acesta actiune este organizata cu scopul de a strange bani pentru Alex Toma, copilul din Beclean diagnosticat cu Leucemie pentru a doua oara. Familia Toma are nevoie de 173 de mii de euro pentru operatie. Pretul unui bilet o sa fie 5 lei, insa asteptam si alte donatii. De asemenea, in toate magazinele, cafenele si restaurantele din Nasaud am amplasat urne in care puteti face donatii.
Va asteptam!! :) 
 
Bidica Iulia
Presedinte Consiliul Judetean al Tinerilor Bistrita-Nasaud 
 
La nici doi ani Alex a fost diagnosticat cu leucemie, urmând ani de tratament şi luptă, cu rezultate bune, analizele arâtând că nu mai sunt probleme. De curând, după 7 ani,  boala a recidivat, fiind acum mult mai agresivă – leucemie acută limfoblastică.
Investigaţiile, tratamentul şi intervenţiile medicale la o clinică din Germania, unde Alex este deja, implică sume enorme, aproape 180 000 de euro. Facem un apel către toţi copiii şi părinţii lor să-l susţină pe Alex în lupta sa, donând cât de puţin în conturile deschise la Banca Transilvania – în lei – RO34BTRL00601201D50829XX şi în euro – RO09BTRL00604201D50829XX, pe numele tatălui său - Toma Gabriel Antoniu.
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5