Alexandru Pugna, alături de paramedicul Florin Benea. După Concertul Pascal, de mâine, de la Bistriţa, va cânta cu Sava Negrean Brudașcu şi Dumitru Fărcaș, la Dej

Concertul Pascal "Lumina Învierii", organizat anual de Consiliul Judeţean Bistriţa - Năsăud, Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa - Năsăsud şi Protopopiatul Ortodox Bistriţa este dedicat anul acesta unei cauze umanitare.
Cu sprijinul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa concertul este dedicat paramedicului SMURD Cluj Florin Benea în lupta împotriva unui diagnostic cumplit, leucemie acută mieloidă. Vă aşteptăm să ne fiţi alături duminică, 29 martie 2015, la Biserica Ortodoxă de la Protopopiat (lângă Hotel Coroana) începând cu ora 18.00. Vor conferenţia: pr. Vasile Beni, pr. Dumitru Creţa, pr. Grigore Conea, pr. Liviu Şugar, alături de invitaţii pr. Alexandru Vidican (Protopop de Bistriţa) şi pr. Nicolae Feier.
Ne vom bucura de prezenţa artiştilor:
Ana Ilca Mureşan
Cornelia Ardelean Archiudean
Domnica Dologa
Nicolae Cioancă
Mirela Petruş
Anuţa Motofelea
Cristina Retegan
Realizator: Alexandru Pugna
Donaţiile se vor putea face în urnele amplasate la intrare.
Salvatorii merită şi ei salvaţi.
........................................................
Un concert caritabil excepțional va fi organizat la Dej marți, 31 martie, evenimentul fiind dedicat campaniei de ajutorare a paramedicului SMURD din Dej Florin Benea. Printre artiștii care vor urca pe scena Centrului Cultural Arta la acest eveniment umanitar se află Sava Negrean Brudașcu, Dumitru Fărcaș, Alex de la Orăștie, Ovidiu Purdea Someș, Ioan Dordoi și Felix Gălan. Printre invitaţi va fi şi Alexandru Pugna.
În urmă cu o lună pentru sprijinirea paramedicului dejean Florin Benea la Centrul Cultural Arta judeţul nostru a fost reprezentat de artistele Domnica Dologa şi Sofia Boca, într-un spectacol inedit.
Florin Benea, paramedic la SMURD Cluj, a fost diagnosticat în preajma Crăciunului cu leucemie. Pentru a spera la vindecare are nevoie de o sumă uriașă de bani pentru el şi familia lui: 150.000 de euro.
Cei care vor să îl ajute pe Florin, o pot face donând în conturile deschise la Banca Transilvania – sucursala Dej. Titular cont este Ramona Benea
SWIFT: BTRLRO22
Euro - RO 36 BTRL EUR CRT 0152 660 201
Ron - RO 86 BTRL RON CRT 0152 660 201
USD - RO 40 BTRL USD CRT 0152 660 201
sau
Donaţii persoane juridice/ societăţi comerciale Fundaţia pentru SMURD - organizaţie non-guvernamentală
Cod unic de inregistrare (CUI): 20177660
CONT IBAN LEI: RO 09 RNCB 0188 0848 0804 0012, deschis la BCR Targu-Mures.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]