Minune de Paşti pentru paramedicul Florin Benea. Mesaj de mulţumire pentru Alexandru Pugna

“Cu bucurie vă anunțăm că am reușit să adunăm suma necesară transplantului de măduvă pentru colegul nostru Florin Benea, paramedic SMURD Cluj” este mesajul transmis de dr. Eugenia Mureșan vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Alexandru Pugna.
Concertul Pascal "Lumina Învierii", organizat anual de Alexandru Pugna, a fost dedicat, anul acesta, paramedicului SMURD Cluj Florin Benea în lupta împotriva unui diagnostic cumplit, leucemie acută mieloidă. De asemenea, pugna a participat la un concert caritabil la Dej, alături de Sava Negrean Brudașcu, Dumitru Fărcaș, Ovidiu Purdea Someș, Ioan Dordoi și Felix Gălan. Printre invitaţi va fi şi Alexandru Pugna. Florin Benea, paramedic la SMURD Cluj, a fost diagnosticat în preajma Crăciunului cu leucemie. Pentru a spera la vindecare are nevoie de o sumă uriașă de bani pentru el şi familia lui: 150.000 de euro. Şi iată că minunea s- a înfăptuit. “În doar două luni de la debutul campaniei de colectare a fondurilor necesare intervenţiei de specialitate pentru Florin Benea, paramedic pompier în cadrul SMURD Cluj, s-a reușit strângerea sumei de 151.409 euro necesari transplantul pe care colegul nostru îl va efectua la Ospedale San Raffaele din Milano la începutul lunii mai.În prezent, Florin este internat la Secţia de Hematologie a Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, unde urmează încă o cură de chimioterapie, după care este planificat pentru începerea tratamentului specific și a procedurilor de pregătire pentru transplant, la Milano. Costurile intervenției de transplant au fost evaluate între 105.000 – 135.000 de euro, având donatorul din familie, la care se adaugă costurile pentru perioada de recuperare și analizele post - intervenție, ce pot avea o durată de aproximativ 6 luni. Atât familia lui Florin, cât și colegii din cadrul ISU Cluj şi UPU-SMURD Cluj doresc să aducă mulțumiri tuturor celor care s-au implicat și au făcut posibilă această intervenție, dând dovadă de empatie şi solidaritate cu paramedicul clujean” scrie pe reţelele de socializare.
“ Bunul Dumnezeu sa-i ajute la interventia chirurgicala ce va avea loc si sa-i dea sanatate. Dumneavoastra sa va rasplateasca pentru gestul de mare omenie pe toţi cei care aţi fost alături de noi în acest demers” transmite Alexandru Pugna.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5