Mai multă responsabilitate politică pentru aleşii PDL

Pe lângă deciziile de a nu schimba sigla partidului sau de a elimina cratima dintre D şi L din PDL, democrat-liberalii prezenţi la Consiliul Naţional de Coordonare, desfăşurat, săptămâna trecută la Bucureşti, cei cu drept de vot în acest for au mai adoptat câteva hotărâri care vor fi puse în aplicare. Una dintre cele mai interesante este cea cu privire la noua modalitate de organizare a structurilor din teritoriu

Astfel, în structura de organizare generală au fost introduse două noi niveluri, cel al secţiei de votare şi cel al colegiului electoral. Asta înseamnă că cei trei parlamentari de Bistriţa-Năsăud, câştigători ai alegerilor în cele trei colegii, vor avea mai mult de muncă în structurile organizatorice.

,,Este normal acest lucru. Parlamentarii trebuie să aibă mai multă responsabilitate în colegiile în care au fost aleşi. Este şi obligaţia lor de a fi prezenţi mai mult în colegiile în care au fost aleşi", a declarat, după întrunirea de la Bucureşti, vicepreşedintele PDL Ioan Oltean.

În întrunirea Consiliului Naţional de Coordonare al PDL au mai fost propuse şi aprobate alte câteva măsuri ce ţin de organizarea structurilor partidului.

Potrivit lui Oltean, s-a decis ca data la care se va întruni Convenţia Naţională a formaţiunii să fie 16 iulie. De la acel moment, la viitoarele alegeri, conducerea centrală a partidului va fi formată, alături de lider, cei patru prim - vicepresedinţi şi secretarul general, din 15 vicepreşedinţi, trei secretari general adjuncţi - aleşi pe regiuni şi 14 secretari executivi.

Comentarii

13/04/10 12:13
costan

Structura organizatorica a acestui partid PDL sau PD-L este una foarte elastica,functionala si operativa.Aici exista un singur"el comandanto"(chiar daca formal nu mai este membru de partid) singur lui i se subordoneaza toata suflarea pdl,de el sculta fara sa cracneasca cineva,toate slugile si pupi-nbasestii Urmatorul esalon are deasemenea o singura preocupare,sa se imbogateasca mult,mult,fara numar.Restul e praf in ochii fraierilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5