Ioan Oltean va candida pentru un nou mandat la şefia PDL BN

*Nu înţeleg de ce colegii mei nu sunt tentaţi de această funcţie

Duminică, organizaţia judeţeană PDL BN va avea un eveniment politic extrem de important, şedinţa Consiliului de Coordonare Judeţean de Alegere a Biroului Permanent Judeţean. 23 de funcţii la nivelul BPJ sunt puse la bătaie, Sunt aşteptaţi din teritoriu 402- 403 de delegaţi pentru a participa la această şedinţă extrem de importantă pentru care aproape 40 de membri ai PDL BN şi-au depus candidaturi pentru funcţiile de prim-vicepreşedinţi, vicepreşedinţi, secretari executivi. Interesul este mare, avem candidaţi, avem colegi care şi-au manifestat un interes deosebit pentru funcţii, ceea ce înseamnă că partidul este viu, se mişcă şi sperăm că va avea o activitate extrem de eficientă în anul electoral 2014, şi în anii care urmează, a anunţat liderul PDL BN, deputatul Ioan Oltean.

Oltean a spus că regretă că nu are niciun contracandidat la funcţia de preşedinte al partidului. ,,Nu am contracandidat. Regret că nu am contracandidat, mi-ar fi făcut plăcere să am un contracandidat la funcţia de preşedinte. Nu înţeleg de ce colegii mei nu sunt tentaţi de această funcţie. O parte sunt aici de faţă, alţii sunt în alte părţi. Nimeni nu şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene”, a afirmat Ioan Oltean.

La întrebarea jurnaliştilor dacă Vasile Borş, Liviu Rusu nu şi-au depus candidaturile pentru funcţia de preşedinte al partidului, Oltean a răspuns: ,, Nu! Orice membru al partidului a avut libertatea totală să candideze. Sesiunea de depunere a candidaturilor s-a încheiat joi, la ora 17.00, dar dacă ar exista o candidatură pentru preşedinte am face o excepţie şi vă asigur că ar fi înscris în cursă”.

Potrivit lui Oltean, funcţiile de prim-vicepreşedinte au trezit cel mai mare interes în rândul democrat-liberalilor. ,,Cel mai mare interes s-a manifestat pentru cele două funcţiile de prim-vicepreşedinte. Avem cinci candidaţi: Florin Urîte, Eugen Curteanu, Alin Seserman, Monica Săsărman şi Sorin Mititean, primarul comunei Şieu Măgheruş. Mai sunt opt funcţii de vicepreşedinţi, opt funcţii de secretari executivi la care adăugăm trezorierul şi preşedintele Comisiei de litigii şi etică, secretar general şi doi secretari adjuncţi”, a menţionat Oltean.

Întrebat dacă acesta va fi ultimul mandat, Oltean a spus:,,Eu sper că până când se epuizează sau chiar mai repede, dacă e cineva dornic să ocupe această funcţie şi să fie viitorul preşedinte al organizaţiei judeţene PDL BN”.

Evenimentul va avea loc duminică, de la ora 14.00, la Hotel Metropolis.

,,Aşteptăm prezenţa unor prim-vicepreşedinţi de la nivelul Biroului Permanent Naţional la întâlnirea de duminică. Au confirmat prezenţa Cătălin Predoiu, Dorin Florea, Andreea Paul. Lucian Bode şi alţi colegi, preşedinţi de organizaţii”, a subliniat Ioan Oltean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5