Mai multe autoturisme parcate la Beclean, distruse de doi tineri din Cluj

Poliţiştii au fost sesizaţi astăzi de către un tânăr taximetrist în Beclean că o persoană necunoscută a intenţionat să sustragă bunuri din interiorul autoturismului care era parcat în faţa locuinţei sale.

„Din cercetări s-a stabilit faptul că yala unei portiere era dislocată, iar actele din bord răvăşite, nefiind constatate însă bunuri sustrase. La aceeaşi dată, un alt taximetrist din Beclean a sesizat poliţia despre faptul că în noaptea de 1/02 februarie 2015 autoturismul firmei de taxi a fost spart.
În urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat doi tineri, în vârstă de 20 de ani şi 22 de ani, ambii din localitatea Maia, judeţul Cluj, bănuiţi că în noaptea de 1/02 februarie 2015 ar fi sustras un aparat GPS dintr-un alt autoturism aparţinând unui bărbat din oraşul Beclean”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Totodată, s-a constatat faptul că sistemele de închidere ale mai multor autoturisme, aflate în parcările auto de pe raza oraşului Beclean, au fost forţate pe timpul nopţii de către persoane necunoscute, astfel că s-a procedat la anunţarea proprietarilor auto în vederea depunerii de către aceştia de plângeri prealabile, pentru constatarea faptelor de distrugere sau furt, după caz.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări faţă de cei doi tineri, asupra cărora există suspiciunea rezonabilă că ar fi săvârşit infracţiunile de furt calificat şi distugere în formă continuată.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5