Mai puţin de 30 de locuri de muncă vacante în judeţ

Agenţii economici din judeţul nostru oferă, prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud, în această perioadă, doar 28 de locuri de muncă. Situaţia este mai gravă, însă, în judeţele Ialomiţa, unde sunt doar 6 locuri de muncă înregistrate oficial, Maramureş sau Mehedinţi, unde angajatorii au disponibile câte 12 posturi vacante, dar şi în Alba – 20, Botoşani – 20, Caraş – Severin sau Dâmboviţa. La polul opus, cele mai multe locuri de muncă sunt propuse de firme din judeţele Argeş, Bacău, Cluj, Hunedoara, Mureş, Sibiu, Teleorman, Timiş, Vrancea sau municipiul Bucureşti.

Pentru absolvenţii de studii superioare din judeţul Bistriţa-Năsăud, sunt disponibile doar şase posturi, dintre care patru în sistemul bugetar, şi anume la Direcţia Generală a Finanţelor Publice şi la Direcţia de Servicii Publice. Două firme caută câte un inginer mecanic sau de producţie, posturile fiind postate pe site-ul www.ajofmbn.ro.

Nici persoanele cu studii medii nu au prea multe opţiuni. Sunt firme care au disponibile 22 de locuri de muncă, în meserii precum cea de agent transport extern, curier, îngrijitor animale, mecanic auto, programator producţie, reprezentant comercial, şofer de autobuz, şofer autocamion, tâmplar universal, vânzător şi muncitor necalificat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5