Maramureşean reţinut pentru contrabandă cu ţigări

Poliţiştii bistriţeni au descoperit aproape 110.000 de ţigarete despre care există indicii că au fost introduse în ţară cu nerespectarea prevederilor legale, anunţă Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Luni, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Bistriţa-Năsăud, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud, au oprit în trafic, pe raza localităţii Salva, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 26 ani, din judeţul Maramureş.

În urma percheziţionării autoturismului, poliţiştii au găsit 109.920 de ţigarete de provenienţă Ucraina cu privire la care proprietarul autoturismului nu a putut prezenta documente justificative. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru contrabandă şi deţinerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării”, precizează inspectorul Antonela Pop, purtător de cuvânt al Poliţiei bistriţene.


Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi tragerea la răspundere a persoanelor implicate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]