Maraton pentru viața poliţistului Dan Mihai Cucu

În urmă cu două săptămâni, Asociația Clubul Rotary Bistrița Nosa făcea cunoscut cazul agentului de poliție Dan Mihai Cucu care, la 35 de ani, luptă pentru propria viață, costul tratamentelor fiind estimat la peste 200.000 Euro.

Campania de strângere de fonduri inițiată de Asociație, în sprijinul lui Dan Mihai Cucu, a inclus meciul maraton de fotbal care s-a dovedit a fi unul dintre cele mai importante evenimente ale campaniei. Bilanțul: 6500 lei, ultimele donații fiind realizate în cursul acestei săptămâni.

Uniți de aceleași valori precum prietenia și binele pus în slujba comunității, a semenilor aflați în nevoie, membrii Clubul Rotary Bistrița Nosa, au inițiat, în toamna anului trecut, Campania de strângere de fonduri pentru a contribui la salvarea vieții agentului de 35 de ani, Dan Mihai Cucu de la Biroul Investigații Criminale din cadrul Secției 7 Poliție, DGPMB, care a fost diagnosticat cu cancer în aprilie 2017. Din considerente de factură medicală, tratamentul se desfășoară la o clinică privată din Turcia – Acibadem Istambul.

Meciul maraton de fotbal, care a facut parte din această campanie, a mobilizat numeroși foști, actuali și viitori sportivi de performanță, oameni de afaceri sau pur și simplu oameni inimoși care au aflat din presă despre eveniment și au dorit să ofere sprijin și speranță lui Dan Mihai Cucu. Suma adunată în cadrul evenimentului s-a ridicat la 5153,8 lei și 100 de euro, iar din donații post eveniment au fost încasați 815 lei. Mulțumirile Rotary Club Bistrița Nosa se îndreaptă către instituțiile media care au promovat evenimentul și către cei care au contribuit la reușita acțiunii: Baza Raoul, Rizav Proiect, Runcan Construct, ROXANA SRL, Club Rotary Bistrița, Club Rotary Năsăud, Interact Bistrița Bistrița Nosa, Radio Balada, Asociația Sportiva Club Dinamo 6 Bistrița (IPJ BN), Asociația Moto Boierii Nordului, Asociația Moto Holly Sinners, echipelor de fotbal Pink Boys, Extratereștrii, Puf de Păpădie, Vikingii, FC Hills, FC StoneTeam, Real Protaxi și grupa de copii Inter Bistrița.

Alături de suma adunată cu această ocazie, în cadrul aceleiași Campanii, Clubul Rotary Bistrița Nosa a mai contribuit anterior cu aproximativ 6000 lei.

Detalii legate de campanie: Sorin Ioan Chiuzan - membru Rotary Club Bistrița Nosa, tel: 0740020679, email: [email protected]

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5