La 35 de ani, agentul de poliție Dan Mihai Cucu, luptă pentru propria viață. 120.000 de Euro l-a costat până acum această bătălie. Te invităm, mâine, să fii alături de Dan, la Baza sportivă Raoul

La 35 de ani, agentul de poliție Dan Mihai Cucu, luptă pentru propria viață. 120.000 de Euro l-a costat până acum această bătălie, iar costurile tratamentelor ce urmează sunt estimate la încă peste 80.000 de Euro.

Uniți de aceleași valori precum prietenia și binele pus în slujba comunității, a semenilor aflați în nevoie, membrii Clubului Rotary Bistrița Nosa, în parteneriat cu Interact Bistrița Nosa, Rizav Proiect și Runcan Construct, la inițiațiva colegilor lui Dan Mihai Cucu, organizează un eveniment pro sănătate în sprijinul agentului. Este vorba despre un "meci maraton de fotbal", cu strângere de fonduri, care va avea loc sâmbătă, 28 aprilie 2018, începând cu ora 13:00, la Baza sportivă Raoul (Str. Libertății) și în cadrul căruia participanții au șansa de a milita activ pentru sănătate.

Rotary Club Bistriţa Nosa este o organizaţie nonguvernamentală ai cărei membri acționează în mod voluntar pentru a servi binele public în societate și în profesie. În Anul Centenarului Marii Uniri, acțiunile clubului se orientează și spre cazuri din afara județului, promovând ideea de unitate, prietenie și sprijin.

O astfel de acțiune este meciul maraton de fotbal care se va desfășura sâmbătă, 28 aprilie 2018, sub motto-ul Oricine e binevenit, orice ajutor contează. Fiecare participant va juca 10 minute, la intrarea pe teren putând dona o suma de bani în urna special amplasată. Arbitrul desemnat va hotărî când se fac schimbările. Ulterior, vor intra echipe sau jucători din cele 3 ligi ale Campionatului de fotbal pe teren sintetic, care vor juca fiecare câteva minute. Scorul final va fi unul fluviu. Meciul maraton va fi deschis de echipele Pink Boys și Extratereștrii care activează în campionatul sus amintit și se va încheia cu o repriză a echipelor de tineri și copii, îl aplauzele celor mai experimentați. În funcție de participare, se vor forma echipe de doame/domnișoare.

Evenimentul este o pledoarie pentru sănătate, în general și pentru viața agentului de 35 de ani, Dan Mihai Cucu de la Biroul Investigații Criminale din cadrul Secției 7 Poliție, DGPMB, care a fost diagnosticat cu cancer în aprilie 2017. Tratamentul se desfășoară la o clinică privată din Turcia, medicii români refuzând orice intervenție.

Detalii: Sorin Chiuzan - membru Rotary Club Bistrița Nosa, tel: 0740 020679.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5