Marcel Ciolacu: Avem nevoie de expertiza lui Radu Moldovan la Bucureşti. Radu Moldovan: Am promis că nu voi candida pentru CJ şi Primăria Bistriţa!

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat că social-democraţii au nevoie de experienţa administrativă şi politică a lui Emil Radu Moldovan, la nivel central, asta şi pe fondul anunţului făcut de actualul preşedinte al CJ Bistriţa-Năsăud că nu va mai candida, în 2024, pentru nicio funcţie administrativă din judeţul nostru.

          „Expertiza domnului preşedinte Radu Moldovan cred că ne va prinde bine şi la Bucureşti, şi aşa este corect”, a explicat Marcel Ciolacu.

          În context, preşedintele Emil Radu Moldovan a reiterat că-şi va onora promisiunea. „Am precizat că nu voi mai candida la Consiliul Judeţean, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, ca să doarmă toată lumea liniştită, nici pentru cea de primar al municipiului Bistriţa, al oraşului Beclean, al oraşului Năsăud sau al oraşului Sângeorz Băi. Nu am luat încă o decizie legată de comuna mea natală. Alte candidaturi nu există”, a spus preşedintele Moldovan.

          Preşedintele CJ a adăugat că, în prezent, priorităţile sale vizează doar chestiuni administrative, de la finalizarea procedurii de preluare a complexului sportiv, începerea lucrărilor la noua aripă a Spitalului Judeţean de Urgenţă, recepţionarea lucrărilor la noua Secţie de Oncologie de pe str. Ghinzii, recepţia Bazei de tip 1 de la Unirea, recepţii de drumuri.

          „Nu m-am gândit la modul sincer, nu voi pleca din viaţa publică, pentru că nu am firme, nu am acţiuni şi nici vârsta pentru a beneficia pentru pilonul I de pensii, pentru că la pilonul II  nici nu ştiu unde sunt asigurat”, a declarat preşedintele Moldovan.

Comentarii

12/08/22 16:11
class

Toată lumea să doarmă liniștită, mai puțin primarele din Șieu-Măgheruș! Că parcă acolo este comuna natală! Hmmm.. nu știu zău, ce să zic?! Nu prea cred! Mititean e prea bine proptit! Nici chiar tătucu' cu toată priceperea lui nu cred că îl poate clinti din scaunul de primar!! Numa' dacă nu cumva candidează Ciolacu!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5