Marcel Ciolacu: După trei mandate de președinte CJ, Radu Moldovan mai are un cuvânt de spus și în structurile centrale, guvernamentale ale României!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, la Bistrița, că PSD Bistrița-Năsăud este cea mai importantă organizație din Ardeal, și că va miza pe sprijinul liderului Radu Moldovan și în reconstrucția celorlalte filiale din Transilvania.

“Organizația PSD Bistrița-Năsăud reprezintă cea mai importantă organizație a PSD din Ardeal. Radu Moldovan a găsit echilibrul de a avea și trecut, și prezent și viitor, de a deschide partidul, de a nu-i fi frică de competiție. Este o poveste de succes Radu Moldovan în ceea ce privește managementul unei instituții locale, a Consiliului Județean. Radu Moldovan, după trei mandate și după realizările din această poveste de succes, trebuie să vănă în echipa centrală, fiindcă Radu Moldovan mai are un cuvânt de spus și în structurile centrale, guvernamentale ale României.”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a menționat că Radu Moldovan, după 15 ani în funtea PSD BN și trei mandate de președinte de Consiliu Județean,  nu este “un baron local”, asta pentru că are modestie, o echipă, pentru că nu spune că le știe pe toate și are capacitatea de a învăța de la alții.

“Este foarte  important să te identifici cu un partid și cu doctrina unui partid. Radu Moldovan se identifică cu doctrina social-democrată. (...)Reconstrucția organizațiilor din Ardeal va pleca de la Bistrița-Năsăud. Eu l-am rugat pe Radu Moldovan să facă primul conferința din Ardeal, ca pe urmă, împreună cu el, în fiecare organizație să ne implicăm și să ducem această reconstrucție cât mai repede la nivel așteptat de noi. 2024 este un moment crucial, pentru că, pentru prima oară toatel alegerile sunt într-un singur an”, a transmis Marcel Ciolacu.

În cadrul conferinței de presă, președintele PSD a mai spus că Radu Moldovan a fost un președinte de Consiliul Județean al tuturor primarilor, indiferent de culoarea politică, un model de bună practică în administrație.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5