Marcel Ciolacu: Uită-te în Maramureș, Bistrița, Galați, București, Iași, Buzău, Sălaj, Dolj, Neamț sau multe alte județe să vezi ce au făcut primarii noștri și președinții de CJ!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis într-un mesaj postat pe pagina de facebook că în judeţele cu primari şi preşedinţi de consilii judeţene aparţinând acestui partid au fost alocate fonduri pentru achiziţia de aparate de testare, unul dintre exemple fiind şi Bistriţa-Năsăud. Este o replică dată liberalului Florin Roman care a  a declarat că majoritatea consiliilor judeţene sau primăriilor conduse de reprezentanţi ai PSD nu au alocat fonduri pentru achiziţionarea de aparate de testare PCR pentru coronavirus.

"Roman – ești un mare mincinos! Te-au pus #stăpâniiPNL să minți ca un nerușinat pentru a acoperi incompetența Guvernului tău și a baronilor voștri din județe!

În Suceava, Timiș, Arad, Brașov sau Deva, conduse de ani de zile de PNL, sunt #focare de infecție necontrolate unde mor oameni și tu dai vina tot pe PSD?! Nu ți-e rușine?! Mor oameni, neisprăvitule, pentru că PNL este incompetent și nu face nimic!

Uită-te în Maramureș, Bistrița, Galați, București, Iași, Buzău, Sălaj, Dolj, Neamț sau multe alte județe să vezi ce au făcut primarii noștri și președinții de CJ! Au alocat de urgență bani și au cumpărat aparate de testare PCR, dar și teste și echipamente de protecție. Au dezinfectat localitățile și au luat măsuri reale în sprijinul populației. Totul, fără niciun sprijin de la #GuvernuldeIncompetenți! Voi doar le-ați pus bețe-n roate, pentru că atât puteți! În schimb, sunteți primii la făcut afaceri cu hotelurile voastre unde îi duceți pe oamenii în carantină! Fiți siguri că pentru toate furturile de acum veți răspunde!

Uită-te, neisprăvitule, la cei de la PSD! Nu s-au testat, pe șest, ca baronul tău Flutur! Au muncit zi și noapte pentru sănătatea oamenilor. De aia nu sunt focare în județele lor!

Tu minți ca un nerușinat ca să acoperi faptul că Guvernul #OrbanNUtestează. Minți ca un nerușinat ca să acoperi că nu cumpărați aparate de testat. Minți ca un nerușinat ca să acoperi faptul că Guvernul Orban nu cumpără echipamente de protecție. Minți ca un nerușinat ca să acoperi raportările false!
Opriți-vă, neisprăviților! Lăsați politica și faceți odată ceva pentru oameni! Testați-i și reporniți economia!", scrie Ciolacu, pe pagina sa de facebook.

 

Comentarii

08/04/20 16:36
Vizitator

Politică de mahala, ca la usa cortului! Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a susţinut miercuri că majoritatea consiliilor judeţene sau primăriilor conduse de reprezentanţi ai PSD nu au alocat fonduri pentru achiziţionarea de aparate de testare PCR pentru coronavirus: "Nu sunt în stare să rezolve problemele în judeţele roşii, dar vin şi spun că au soluţii la nivel naţional. În majoritatea judeţelor conduse de baronii roşii ai PSD, consiliile judeţene sau primăriile municipii reşedinţă de judeţ nu au alocat fonduri destinate achiziţionării de aparate de testare PCR. La Buzău, în fieful preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, CJ şi primăria nu au alocat fonduri pentru achiziţionarea unui aparat de testare. Situaţia se repetă în Teleorman, Vrancea, Neamţ, Gorj sau Olt, unde consiliile judeţene conduse de pesedişti nu au asigurat suport financiar pentru aparate de testare".
Asta l-a infuriat atât de tare pe Marcel Ciolacu-preşedintele interimar al PSD, care a reactionat pe un ton bădărănesc specific PSD-istilor, după cum rezultă din articolul prezentat.

10/04/20 09:22
cititor

Maaa.... in astfel de conditii, daca ai in strainatate casa si unde sa stai pana trece pandemia, apoi numai daca esti tembel de tot iti trebuie musai sa vi in Romania... " acasa " la ma-ta, tata-to , sau altundeva aiurea ! Dar, din pacate avem si noi " tembelii " nostri ... dupa care trebuie sa umbli cu bota, ca dupa " vaca scapata prin clturile oamenilor " !
In orice caz, aceasta (M) ...UE ne-a stricat in ultimul hal si ar trebui ori inclusa Romania in alt stat european , ori inchise granitele inapoi definitiv si desfiintzat dreptul de libera circulatie, ptr ca :
- In tzara ramanem fara fortza de munca si cei care contribuie la banul public este mult subdimensionat in raport cu necesitatile sociale ;
- Cei din strainatate nu contribuie pentru Romania la banul public cu absolut nimic SI NICI NU ARE VRE-O OBLIGATIE aceasta (M) UI-e sa ne intretina pe noi , ori sa avem acces la " banul public european " pentru nevoile sociale ;
- dar cand o patzesc , toata bulimea isi aduce amine ca-i roman, ca are in Romania niste drepturi constitutionale si ca poate reveni indaratu-lea CA LACUSTELE PESTE CULTURI... chiar daca nu si-a satisfacut in nici un fel si OBLIGATIILE FATA DE ACEASTA TZARA ;
- speculeaza ideia ca daca-i " pandemie " de frica sa nu se imbolnaveasca toata lumea de la ei, oricum vor fi dusi la spital si asistati medical pe gratis de catre statul Roiman si atunci de ce ar da ei vre-un ban societatii romanesti (?!) ;
- toti se prevaleaza de dreptul de libera circulatie si venind acasa cu euroi... efectiv ne mananca noua mancarea si golesc rafturi intregi de marfuri , ne strica doctorii si toate serviciile medicale, de asistenta ori servicii publice , camine de batrani, scoli, gradinite... unde avand bani ne ocupa toate locurile si noi suntem fortzati sa concuram cu ei la aceste preturi ridicate de care lor nu le pasa ;
- statul asta prost, le asigura pensii parintilor acestora si le poarta gratis plozii la scoli , fara ca ei sa contribuie cu ceva la aceste fonduri sociale si statul asta prost se mandreste cu numarul de copii pe care-i scolarizeaza gratis, ii formeaza profesional ... dupa care toti acestia FUG IN STRAINATATE UNDE SUNT SI PARINTII LOR SI NE LASA PE NOI toti IN C*RU GOL ... ;
- Mai mult facultatile produc studenti pe banda rulanta... statul ii poarta in facultati, dupa care le da diplomele sa poata profesa in alte state, efectiv ... GRATIS ... ;
- ba pe unde umbla mai fac si tot felul de prostii si magarii de ne fac de tot c*catul in fata strainilor ...
Maaa... nu stiu efectiv, cred ca ori ne-a luat Dumnezeu mintile la toti, ori suntem atat de prosti si de fraieri incat efectiv ne complacem in aceasta situatie si de DRAGOSTEA ASTA MARE FATA DE ACEASTA (m) ... ue ... STAM SI CLOCIM TOTI CA SI CLOSCA PE OUA, SPERAND LA DR.ACU SA NE IA PE TOTI ... !
DE ACEIA STIMATI POLITRUCI... ESTE IMPERIOS NECESAR SA FACETI CEVA , SA GANDITI O NOUA ORGANIZARE SOCIALA SI INTR-UN FEL SAU ALTUL SA-I DETERMINATI PE TOTI SA CONTRIBUIE LA BANUL NOSTRU PUBLIC , ori sunt plecati aiurea in (M) UE ... ori raman acasa in tzara , pentru ca au ramas in tzara efectiv numai cei care au pe cap batrani nimurugi in intretinere, copii sau tot felul de handicapatzi , sau care efectiv mai au curajul sa munceasca si sa mai produca ceva in scop de plusvaloare in tzara asta ...
MAAAA.... TREZITI-VA ADORMITZILOR !

10/04/20 15:44
Gavrilă N. Moldovan

Da, m-am trezit. Lungimea pomelnicului de mai sus m-a dus în lumea mirifică a necuvântătoarelor din poeziile lui George Topârceanu... spre somn și vise. Riscați să nu fiți citit. Dan Diaconescu,cu ziarul „OGLINDA”,format mic(A5),a avut un mare succes. Aveți răbdare până se va inființa o nouă orânduire socială alta decât capitalistă sau comunistă. Până atunci să ne ferim „nu de măgăruș” ci de COVID-19, pentru a nu o mierli.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5