În atenţia năsăudenilor!

Marea debarasare – 5 septembrie

Campania naţională „Marea debarasare” continuă cu o nouă acţiune de colectare a aparatelor electrice şi electronice defecte din gospodăriile proprii.

Astfel, pe data de 5 septembrie, toţi năsăudenii pot să-şi scoată la poartă sau la punctul de colectare, aceste aparate electrocasnice defecte sau cu termenul tehnologic depăşit, de unde vor fi colectate de reprezentanţii primăriei cu ajutorul utilajului auto. Aşa cum ne-a informat Augustin Mihai Moldovan, inspector în cadrul biroului tehnic-investiţii al administraţiei năsăudene, „Oferim ocazia fiecărui cetăţean, atât din oraş, cât şi din cartierele Luşca şi Liviu Rebreanu, să se debaraseze de aceste echipamente care nu le mai sunt necesare, uşurându-le sarcina de a le mai evacua singuri, totodată, golindu-şi locul de depozitare ocupat cu lucruri inutile. Noi le vom prelua din locul depozitat începând cu ora 11,00, pentru a le transporta la centrul special amenajat”, a precizat inspectorul Moldovan.

Programul de colectare, pus în practică de Ministerul Mediului împreună cu organizaţiile colective Ecotin, Envirom, Recolamp şi administraţiile publice locale se desfăşoară în fiecare prima sâmbătă din lună, între orele 8-14.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5