O nouă ediţie „Marea Debarasare”

Ministerul Mediului si Dezvoltării Durabile continuă şi în aceasta vară seria acţiunilor de colectare a deşeurilor electrice şi electronice.

În cursul zilei de azi, se va desfăşura o nouă ediţie a campaniei ,,Marea Debarasare”, sprijinită de organizaţiile colective Ecotic, Recolamp şi Environ.

Acţiunea de colectare va fi demarată pe scenariul cunoscut din ediţiile anterioare, conform cărora cetăţenii vor scoate în faţa locuinţelor deşeurile de echipamente electrice şi electronice, iar primăriile, prin operatorii de salubritate, vor colecta aceste deşeuri şi le vor transporta spre punctele de colectare stabilite, uşurând astfel sarcina cetăţenilor de a evacua aceste echipamente care nu le mai sunt necesare.

Campania se derulează în municipiul Bistriţa, cât şi în localităţile Beclean, Năsăud şi Sîngeorz -Băi.

„Rugăm pe această cale primăriile localităţilor menţionate să se implice cât mai mult atât în activitatea de conştientizare a populaţiei din teritoriile pe care le administrează, cât şi în colectarea efectivă a DEEE-urilor pe care populaţia le va scoate din locuinţele proprii şi care vor fi preluate integral de mijloacele de transport ale primăriilor”, ne precizează într-un comunicat de presă Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5