Marea Debarasare revine în Bistriţa

Cea de-a doua acţiune din acest an de colectare selectivă a deşeurilor de echipamente electrice, electronice şi electrocasnice, cunoscută sub denumirea de ,,Marea Debarasare”, se va desfăşura în municipiul Bistriţa, azi şi mâine.

Primăria Bistriţa anunţă organizarea în zilele de 25 şi 26 iunie a campaniei trimestriale ,,Marea Debarasare”, campanie de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) de la populaţie.

Ca şi la precedentele campanii de acest fel, locuitorii municipiului Bistriţa vor putea scoate în faţa blocurilor/locuinţelor individuale, sau vor putea duce la punctele stabilite, vechiturile de prin case (corpuri de iluminat, aparatură electronice, electrocasnice).

,,Anunţăm cetăţenii – persoane fizice care deţin DEEE şi doresc să se debaraseze de acestea în cadrul acestei campanii trimestriale, să apeleze telefonul cetăţeanului 0263984, urmând ca operatorul local de salubritate SC URBANA SA să transporte DEEE din locaţiile comunicate de cetăţeni către punctele locale de colectare DEEE”, se precizează în comunicatul de presă emis de către Primăria Bistriţa.

Categoriile DEEE care pot fi preluate de către SC URBANA SA sunt următoarele: aparate de uz casnic, calculatoare, telefoane, televizoare, aparate radio, aparate video, echipamente de iluminat, jucării etc.

Informaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia Integrare Europeană din cadrul Primăriei municipiului Bistriţa, telefon: 0263223923 int.136.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5