Marioara Murărescu: Nu vă speriaţi, totul e spre bine, mă simt bine după operaţie

Realizatoarea TV Marioara Murărescu a fost internată de urgenţă într-un spital din Cluj-Napoca, joi, în stare gravă, însă, după intervenţia chirurgicală la care aceasta a fost supusă, starea ei de sănătate s-a ameliorat.

Acum, prezentatoarea celei mai longevice emisiuni folclorice de la TVR este se poate deplasa singură şi chiar poate vorbi la telefon, scrie ziarulring.ro. Cu toate acestea, vizitele la aceasta sunt limitate şi nici la telefon nu răspunde întotdeauna, deoarece se află în perioadă de recuperare.

Sunată de apropiaţi, ea i-a liniştit, spunându-le că nu a fost operată din nou de cancer, ci la coloană, din cauza câtorva vertebre tasate.

Cu toate că nu a vizitat-o în rezerva de la spital, aşa cum s-a spus, Nicolae Furdui Iancu a vorbit la telefon cu vedeta TVR imediat ce şi-a revenit după operaţie. Artistul a dezvăluit, pentru "ring", şi motivul care l-a reţinut să o revadă pe Marioara Murărescu la spital.

"Mi-a spus: «Nu vă speriaţi, totul e spre bine, mă simt bine după operaţie». Noi aşteptăm să o putem vizita după ce iese de la Terapie Intensivă, că doar nu era să ne aşezăm în şir indian la uşă. Şi nici nu ne-ar fi dat voie la Terapie Intensivă! Nu a fost vorba de o urgenţă, ci de o intervenţie programată la coloană, din cauza unor vertebre tasate. Intervenţia s-a făcut la Cluj pentru că acolo e medicul specialist cel mai bun. Nu pot să cred că mai are doar câteva luni de trăit, aşa cum a apărut în presă, pentru că am vorbit prea bine cu dânsa. Deja se ridică şi poate merge", a spus Furdui Iancu.

Mărioara Murărescu are 65 de ani şi timp de trei decenii a făcut istorie la postul public de televiziune cu emisiunea "Tezaur folcloric".

Mai mult: Libertatea.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5