Marius Pop, renumitul karatist, actualmente antrenor la Clubul de Karate Kyokushin Feldru şi Dumitra, la frumoasa aniversare de 22 ani

Am avut ocazia să punctez în nenumărate rânduri realizările lui de excepţie de-a rândul anilor în paginile cotidianului nostru. Din părinţi de excepţie de la ţară, Marius a primit o educaţie pe măsură, respectând pe toţi din jurul său. Un băiat liniştit, cu o statură fizică demnă de invidiat, a început acest sport încă de la vârsta de 4 anişori, sub îndrumarea tatălui său, Traian Pop, la clubul de karate din Bistriţa, antrenor Sângeorzan Radu. Aici a cunoscut cele mai frumoase rezultate, bineînţeles, cu foarte multă muncă. Fost campion naţional, internaţional, european, Marius a câştigat în nenumărate rânduri medalii, cupe şi diplome pentru judeţul şi ţara noastră. Nu s-a îndepărtat de acest frumos sport şi s-a îndreptat spre antrenorat, înfiinţând la Feldru şi la Dumitra Clubul de Karate Kyokushin. Vizavi de rezultatele sale din lumea sportului nu a neglijat alte preocupări pe care le-a punctat. „Am absolvit anul acesta Facultatea de Drept la zi, promovând licenţa cu brio, susţinută la Bucureşti. Acum sunt iar boboc la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport la zi „Babeş-Bolyai”, iar pe ramura sportivă, după cum bine ştiţi, am înfiinţat la Feldru şi Dumitra Clubul de Karate Kyokushin. De la aceste cluburi am participat cu sportivi la Cupa României şi la Campionatul Naţional, prezentându-mă cu 22 de copii, cucerind 46 medalii. Toate aceste realizări au fost după o perioadă scurtă de pregătire, de doar doi ani. Preşedintele Federaţiei Române de Karate Kyokushin, a rămas plăcut surprins de rezultatele acestor copii, întrebându-mă unde este acest oraş Feldru. Eu i-am răspuns că este o comună la ţară. În continuare pregătesc copiii din aceste două comune pentru Cupa României, la Feldru am 4 copii care participă la un campionat internaţional, concurând cu sportivi din Europa. Totuşi, întâmpin problemele la cele două primării întrucât nu am fost chemat pentru semnarea contractului cu ei, dar sper ca pe viitor să rezolvăm această problemă.
Prin intermediul cotidianului dvs. aduc mulţumiri în primul rând părinţilor mei, care au fost mereu aproape de mine, susţinându-mă financiar de câte ori a fost nevoie, cât şi primarilor comunelor amintite, sportivilor, cât şi părinţilor care mai tot timpul au fost aproape de mine”, a încheiat antrenorul Marius Pop.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5