Maşini distruse şi răniţi pe drumurile judeţului

Mai multe persoane rănite uşor şi maşini variate, acesta este bilanţul accidentelor petrecute la începutul acestei săptămâni pe drumurile din Bistriţa-Năsăud.

Trei tineri din Bistriţa au fost răniţi uşor în urma unui accident petrecut luni, pe DN 17, în localitatea Crainimăt. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, agentul principal Mariana Petroşanu, accidental s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum acoperit cu zăpadă. Conducătorul auto Constantin P. (45 ani), din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea unei depăşiri, a pierdut controlul volanului, a intrat în derapaj şi a colizionat un alt autoturism tip Transporter, condus regulamentar. Evenimentul s-a soldat şi cu avarii de 10.000 lei.

În aceeaşi zi, pe acelaşi DN 17, dar în localitatea Ciceu Mihăieşti, a avut loc un alt accident. Şoferul Sergiu H. (29 ani), din Josenii Bârgăului, în timp ce conducea un autoturism, din cauza nepăstrării distanţei şi neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a colizionat un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus. Trei persoane dintre care doi copii au fost rănite uşor, cercetările fiind continuate de către Poliţia oraşului Beclean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5