Matilda Pascal-Cojocărița, victima dirijorului Ștefan Cigu

Într-o nouă ediție a emisiunii “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor” realizatoarea TV Iuliana Tudor o bagă în sperieți pe cântăreața de muzica populară Matilda Pascal-Cojocărița, cu o păcăleală pusă la cale împreună cu soțul acesteia, violonistul și dirijorul Ștefan Cigu. Întâmplarea care o va speria și enerva deopotrivă pe artistă se va desfășura la casa de vacanță a soților Cigu, la Sovata.
“Să știi că e foarte greu să o păcălești pe Matilda, pentru că nu are față de victimă”, mărturisește Iuliana Tudor. Despre ce farsă este vorba, telespectatorii vor afla vinerea aceasta.
Care dintre farsori va primi trofeul “Negrul de Aur” din partea juraților Lidia Buble, Cătălin Bordea și Dorian Popa, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în câteva momente, într- nouă ediție a emisiunii “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”, prezentată de Dan Negru.
Farsa s-a făcut după aniversarea Ansamblului Dor Românesc, la 20 de ani, imediat după spectacolul de la Bistriţa, vedeta TVR fiind invitată la casa de la Sovata a bistriţenilor.
Miercuri, Matilda Pascal-Cojocărița şi Ștefan Cigu au fost prezenţi la inaugurarea Centrul Cultural Dacia, noul lor sediu, alături de colegii de la Dor Românesc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5