Merită! Burse şi alocaţii băneşti de la Consiliul Judeţean pentru 16 studenţi bistriţeni

Ioana Mihaela Vancea şi Ciprian Ioan Tomoiagă sunt cei doi beneficiari ai burselor de merit oferite de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud pentru anul universitar 2012-2013. Cei doi studenţi de anul I au fost selectaţi din şapte propuneri, trimise către forul judeţean, şi analizate în baza unor criterii de performanţă şcolară.
Ioana Vancea, absolventă a Colegiului Naţional “Liviu Rebreanu” Bistriţa, actualmente studentă anul I la Facultatea de Litere din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca a cumulat 420 puncte. Ciprian Tomoiagă, şi el absolvent de “Liviu Rebreanu”, este student în anul I la Universitatea din Machester, iar după grila CJ a obţinut 252 puncte.
Pentru acest an universitar, îţi menţin dreptul de a beneficia de bursă de la „judeţ” şi alţi şapte studenţi din anii II, III, V sau masteranzi ai universităţilor din Cluj-Napoca, din Massachusetts (SUA) sau Modena (Italia).
În plus, şapte studenţi din Complexele de Servicii Sociale Comunitare Beclean şi Năsăud sunt beneficiari ai alocaţiilor băneşti lunare, pentru anul universitar 2012-2013.
Cuantumul lunar al bursei şi al alocaţiei băneşti urmează sp fie stabilit vineri în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean, pentru anul universitar 2011-2012 acesta fiind de 300 lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5