Mesaj de felicitare din Paris pentru Palatul Culturii Bistriţa

La început de an, pe adresa Palatului Culturii Bistriţa a venit un mesaj de felicitare de la scriitorul Joel Conte, preşedintele Recontres Europeennes Europoesie, colaborator al culturii bistriţene.
„Anul 2016 a fost bogat în evenimente culturale în oraşul Bistriţa şi dumneavoastră sunteţi unul dintre actorii principali. Participarea mea cu delegaţia franceză compusă din Jean-Jackues Kelner şi Marie-Claire Seznec la Festivalul Internaţionale de Teatru şi Literatură „Liviu Rebreanu” a fost onorată prin descoperirea magnificului Palat al Culturii şi prin ansamblul de spectacole, întâlniri şi evenimente de o foarte bună calitate pe care dumneavoastră le-aţi organizat. Anul nou se anunţă promiţător ca şi proiectele dumneavoastră. (...) În aşteptarea viitoarei noastre întâlniri, vă rog să acceptaţi, domnule director, expresia sentimentelor mele respectuoase”, sunt doar câteva dintre gândurile transmise de Joel Conte, preşedintele Asociaţiei de Europoezie din Paris pentru dr. Dorel Cosma şi întreaga echipă de la Palatul Culturii.
Reamintim faptul că scriitorii bistriţeni au fost prezenţi de mai multe ori în Paris, unde au reprezentat literatura românească la întâlniri deosebite, la rândul lor poeţii din Capitala Franţei participând la cele mai importante evenimente literare din Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5