Mesajul prefectului Ani Bob cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice

Se împlinesc, anul acesta, 21 ani de când Organizaţia Naţiunilor Unite a avut fericita inspiraţie de a stabili ziua de 1 octombrie ca „Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice“. Această iniţiativă a O.N.U. vine ca o dovadă de recunoaştere şi preţuire, din partea tuturor naţiunilor lumii, faţă de persoanele vârstnice pentru eforturile acestora, depuse într-o viaţă, în slujba societăţii.

Această zi, dedicată dumneavoastră, părinţilor şi bunicilor noştri care aţi ajuns la vârsta înţelepciunii, este un minunat prilej pentru a vă transmite sentimentele noastre pline de respect şi gratitudine pentru rolul major pe care l-aţi avut în dezvoltarea comunităţii noastre, fiind, pe rând, deschizători de drumuri, adevaraţi piloni, pentru ca acum să ne fiţi sfătuitori dragi şi plini de învăţăminte.

Nu cred să existe categorie socială care să înfrunte cu mai mare demnitate şi mai mult stoicism provocările şi lipsurile generate de perioada dificilă pe care o traversăm, de aceea, astăzi, mai mult ca oricând, ne arătăm solidaritatea şi sentimentele noastre pline stimă, asigurându-vă de întregul nostru sprijin.

Dumnezeu să vă dea sănătate şi o viaţă cât mai lungă şi mai plină de bucurii, alături de cei dragi!

PREFECT,
NASTASIA-ANI BOB

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5