Mickey Mouse, Minnie şi Donald, la botezul micuţei Ava. Naşa Doris Moldovan a răsfăţat-o, iar Anuţa Motofelea, Puiu Codreanu şi Luminiţa Puscaş i-au cântat

Sărbătoare deosebită în ceas de vară pentru Doris Moldovan, care pentru a 15-a dată a fost naşă de botez. “Ava Dania Nicole Marie ,finuța mea zâmbăreață,frumoasă si cuminte”, după cum îi spune naşa, a avut botezul în biserica din Telciu, primind binecuvântarea preotului. Emoţii mari atât pentru părinţi, cât şi pentru naşi.
Sfântul Botez este taina prin care omul, prin întreita afundare în apã sfinţitã de cãtre preot, în numele Prea Sfintei Treimi, dobândeşte iertare de pãcatul strãmoşesc, se naşte din nou duhovniceşte şi se face membru al Bisericii lui Hristos.
După momentul religios, a urmat petrecerea la Metropolis, unde alături de mămica Anca Homei, familie şi neamuri au fost foarte mulţi prieteni. Voia bună a fost întreţinută de vedete ale muzicii de petrecere, amintind aici pe Anuţa Motofelea, Puiu Codreanu şi Luminita Puscaş. Nu au lipsit personajele de basm Mickey Mouse, Minnie şi Donald, spre bucuria copiilor prezenţi la eveniment.
Urăm frumoasei Ava Dania Nicole Marie mulţi ani cu sănătate şi bucurii în lumea noastră, iar îngerul să-i călăuzească paşii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5