Mihaela Ivan: Peste 875.000 de oameni au rămas fără loc de muncă! România e la terapie intensivă! Ori guvernați, ori plecați acasă!

Dezastrul de pe piața muncii se adâncește, România e la terapie intensivă! 

 Sunt peste 875.000 de oameni care au rămas fără loc de muncă, potrivit datelor oficiale ale Inspecției Muncii.
Din păcate, în curând se va depăși pragul de 1 milion de locuri de muncă dispărute din economie.

 Încă odată realitatea îngroapă minciunile ministrului liberal al Muncii care a încercat să manipuleze sinistru și să ascundă/bagatelizeze dezastrul cu afirmația că acum sunt  doar 644 de angajați mai puțini decât în ianuarie! De unde aveți aceste date? E ceva numărătoare paralelă de care nu știm? Unde vă uitați? Uitați-vă la realitate!

Treziți-vă! Este fără precedent și este de-o gravitate extremă pentru că sutele de mii de locuri de muncă pierdute nu înseamnă doar sărăcie pentru sute de mii de familii, ci și împrumuturi din ce în ce mai mari, criză din ce în ce mai adâncă.

Este o veritabilă rețetă a dezastrului provocat de guvernarea Iohannis-Orban, care a vândut iluzii românilor și care n-a fost și nu este capabilă nici acum să facă un program coerent și eficient de sprijin al economiei.

 Așadar, puterea actuală a eşuat lamentabil în gestionarea crizei sanitare. Oamenii nu mai cred în datele date de guvernul PNL, în comunicarea despre pandemie. Brambureala continuă în decizii și acțiune a guvernului Orban, adăugată unor aroganțe iresponsabile de genul chermezei cu whisky și trabucuri din biroul premierului, în disprețul restricțiilor obligatorii pentru restul populației.

E destul! Ori guvernați, ori plecați acasă!

 

Mihaela Ivan,

Purtător de cuvânt al Alianţei pentru Bistriţa-Năsăud

 

 

Comentarii

30/07/20 19:08
Without chance

It's hard to tell Mihaela Ivan,
When all your love is in vain.

31/07/20 14:47
un cetatean

Au ramas si in guvernarea voastra hidoasa si paguboasa oameni fara loc de munca, si nu v-a pasat, desi era liniste, si mult trambitata crestere economica, iar voi luati in acea perioada imprumuturi.Ati risipit timp, bani, credibilitatea tarii prin "specialistii"care I-ati propulsat la conducerea tarii.
Ati umplut tara de soferi,ospatari,secretare,tractoristi,deveniti peste noapte marii specialisti care dau sfaturi si vorbesc ca sa nu taca,ofera solutii, analfabeti functionali,angajati la stat pe baza carnetului de partid.
Va amintiti cate miliarde s-au pierdut prin ordonanta 114 din ianuarie 2019?Nu v-a pasat, ati ignorat cu desavarsire mediul de afaceri.
Ati urmarit transformarea tarii intr-un stat de asistati sociali. Sa va fie rusine!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5