Minimalismul se impleteste cu stilul vintage in colectiile Fossil

Conceptul promovat de colectiile cosmopolite ale brandului Fossil este unul atipic, bazat in egala masura pe accesibilitate si pe rafinament pur. Infatisand deopotriva ceasuri cu bratari metalice sau cu bratari din piele, brandul Fossil reuseste sa se adreseze unui public eterogen, indiferent ca vorbim despre cel feminin sau despre segmentul masculin.

Astfel, femeia moderna si independenta are ocazia de a straluci in compania unui accesoriu exclusivist pe care il poate integra in orice tip de tinuta. Pentru personalitatile romantice au fost aduse in lumina reflectoarelor modele de ceasuri Fossil mai putin extravagante prin cadranele lor subtile, asa cum sunt versiunile "Georgia", "Olive" sau "Virginia Three Hand".

Toate aceste modele se adreseaza femeilor care abordeaza in  viata de zi cu zi un stil aparte, coordonat de croieli simple si de tinute cu un spirit minimalist puternic. Acestea nu doresc sa epateze prin intermediul accesoriilor pe care le poarta, iar din aceasta cauza vor alege intotdeauna un design simplu in pofida numeroaselor optiuni impozante de ceasuri. Din punctul lor de vedere, vizibilitatea brandului nu conteaza intr-o maniera decisiva, ci intreaga contributie pe care un accesoriu o aduce tinutei de zi sau de seara.

La polul opus vorbim despre femeile care se declara adeptele opulentei, ele alegand intotdeauna sa se lase captivate in mrejele acelor ceasuri impunatoare, asa cum sunt modelele "Cecile", "Jacqueline Three Hand" sau "Riley". Cadranele supradimensionate acompaniate de bratarile masive in tonuri de rose sau de auriu reprezinta principalele caracteristici pe care acestea le cauta la un ceas elegant. Din punctul lor de vedere, cadranul trebuie sa fie apretat cu o sumedenie de accesorii si artificii ornamentale, in colectia brandului Fossil strecurandu-se adesea modele potentate cu un semicerc pretios in jurul cadranului.

In schimb, colectiile reprezentative pentru segmentul masculin sunt ceva mai temperate din perspectiva opulentei, majoritatea modelelor fiind compuse din cadrane clasice, usor colorate in tonuri universale, la care se adauga bratarile calitative confectionate 100% din piele naturala. Accesoriul final - curelusa din jurul incheieturii - trebuie sa fie guvernat de rafinament, iar din aceasta cauza cusaturile sunt delicate si cat mai bine ascunse de ochii proprietarilor exigenti. Modelele "Grant"si "Wakefield" sunt dintre cele mai populare din colectia masculina, ele fiind solicitate cel mai adesea de barbatii cu un stil urban puternic, care nu se dau deoparte in momentul in care trebuie sa isi accesorizeze inteligent tinutele.

Asadar, brandul Fossil reuseste sa imbine intr-o maniera spectaculoasa stilul vintage - oferit in mare parte de bratarile confectionate din piele naturala cu cel minimalist. Acesta din urma vibreaza sub egida bratarilor metalice si a cadranelor perfect rotunde, acompaniate in colectiile feminine de cristale pretioase gata sa impresioneze si cea mai capricioasa reprezentanta a publicului romantic. Preturile sunt deosebit de competitive in momentul in care ne raportam la brandul Fossil tocmai pentru ca ale sale exponate au fost gandite pentru a se adresa tuturor categoriilor de bugete. In concluzie, eleganta, portabilitatea, simplitatea si accesibilitatea intruchipeaza cele patru caracteristici fundamentale prin care brandul Fossil impresioneaza la fiecare noua lansare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5