Tendințe în materie de accesorii pentru 2018-2019

În principal accesoriile dorite sunt legate de genți de tot soiul, însă nu se exclude nici bijuteriile, fie ele cu metale prețioase sau din alte tipuri de materiale. Se doresc accesorii cu personalitate, cele expressive ce scot în evidență stilul purtătoarei. Pentru sezonul de iarnă 2018-2019 tendințele dictează varietate și stiluri opportune pentru cele care doresc să experimenteze.

Pentru a te înscrie în rândurile celor care respect trendurile ar trebui să fii îndrăzneață și să porți bijuterii supradimensionate. Poți opta pentru cercei mari care atârnă, pentru accesorii din piele, pentru ceea ce iese în evidență nu neapărat prin subtilitate. Alte opțiuni sunt la fel de interesante; descoperă sugestii în rândurile ce urmează:

Poartă pielea

Acest material se poate spune că este favorit al caselor de modă. Se pot obține tot felul de look-uri, se pot purta tot felul de piese cu piele. Specialiștii spun că este de preferat ca pieleasă se combine și cu alte texturi, de la material translucide la mătase și nu numai. În materie de accesorii nu doar curelele din piele pot fi o idee, ci și brățările.

La Old Skipper, spre exemplu, o linie de acest gen -brățări din piele, se combină cu detalii inedite: sistemul de închidere în ancoră sau bridă cu accent metalizat, auriu sau argintiu, combinația cu frânghia nautică și nu în cele din urmă cu împletituri, cu charm și alte elemente de acest gen.

Brățări mari, voluminoase sau la opus  

Pentru acest sezon se remarcă brățările statement, mari, încărcate cu elemente de design, iar unele propuneri vizează chiar purtarea a două brățări, pe fiecare mână. Sunt în atenția publicului cele mari, metalice, cele cu pietre de ce nu, iar la polul opus și de asemenea de interes sunt brățările delicate, cele subțiri.

Spre exemplu, brățările versatile de la Old Skipper se dovedesc a fi încă o dată o sursă grozavă pentru cele care doresc să se inspire asupra accesoriilor în mare vogă. Astfel, gama de bratari Charm office este o recomandare aici. Mențin un stil potolit, echilibrat, în culori modeste, pentru ca integrarea lor în ținute office să fie atât de ușor de realizat.

Argintiul

În variante strălucitoare sau mate, argintiul este o notă ce încurajează spre combinații fascinante. O astfel de apariție puternică nu este omisă nici în materie de accesorii și dacă gențile sau încălțămintea de acest gen nu te atrag poți oricând să mizezi pe bijuterii argintii cu care să îți animi orice ținută.

De asemenea, pietrele și mărgelele sunt preferate pentru a contura eleganţa feminină. La granița între trenduri și stiluri clasice aceste opțiuni sunt mereu alese și de altfel nu ai șanse să dai greș cu acestea. Alb-negrul este o opțiunea temporală, însă nu uita nici de culorile îndrăznețe.

De data aceasta se poate spune că mai mult este mai bine, așadar prefer să ieși în evidență cu accesorii care se disting de la prima vedere, cele care nu au nevoie să fie țipătoare, dar sunt suficient de bine lucrate pentru a fi o imagine atractivă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5