Mircea Chira, distins pentru cel mai bun material prezentat în Colegiul Prefectural

Mircea Chira, directorul executiv al Direcţiei Regionale de Statistică Bistriţa-Năsăud, a fost distins de prefectul Ioan Ţintean pentru cel mai bun/interesant material prezentat în cadrul Colegiului Prefectural, pe parcursul acestui an. În fapt, jurizarea a fost făcută de reprezentanţii presei, media obţinută de acesta fiind de 8,64.

„Mai puţini, mai bătrâni…”, aşa a fost intitulat materialul prezentat în luna octombrie de Mircea Chira, care scotea în evidenţă datele recensământului populaţiei şi al locuinţelor din 2011. Chiar dacă statistica se rezumă la date, ce pot părea seci şi reci, directorul instituţiei a reuşit să-i dea o notă personală şi să atragă atenţia asupra faptului că orizontul 2020, pe orice variantă (optimistă, constantă, pesimistă), este tot pe trend descendent.

„Nu este doar meritul meu, ci şi tuturor celor care lucrează în cadrul Direcţiei Regionale de Statistică Bistriţa-Năsăud”, a spus Mircea Chira, care a primit o diplomă şi …un stilou, dar şi aprecierile unanime ale presi şi ale colegilor directori din celelalte instituţii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5