Miss Bistriţa 2011, Alexandra Cordoş, a ales plaja românească

Sursa foto facebook

Frumoasa sângeorzancă Alexandra Cordoş, Miss Bistriţa 2011, dansatoare de performanţă la Clubul Floris, a petrecut câteva zile de vis alături de iubitul ei pe plaja românească a Mării Negre, la Eforie Nord. Relaxare pentru Alexandra şi o privire plăcută pentru cei care au admirat-o pe plajă pe frumoasa bistriţeancă, despre care putem spune că arată excelent.
Studentă la jurnalism, Alexandra nu a uitat nici de lumea modei, fiind prezentă la evenimentele din domeniu şi fiind cotată drept una dintre cele mai frumoase manechine bistriţene. De asemenea, a avut un an încărcat şi cu colegii de la Floris, aducând Cupa României la Bistriţa. Nici iubitul ei, Ionuţ Gălăţan, nu este departe de domeniul artistic, fiind în Trupa Incognito.
Cu bateriile încărcate cei doi vor începe un nou an universitar.

Comentarii

14/08/12 11:30
FONDURI UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5