Alexandra Cordoş, frumoasa Bistriţei

Frumuseţe pe scena Zilelor Bistriţei. Zece fete au lăsat emoţiile deoparte şi în aplauzele publicului au concurat pentru titlul Miss Bistriţa. În prezentarea Danielei Bulcu şi a lui Mihai Berbunschi, fetele au trecut prin trei probe: prezentarea motto-ului pe care îl au în viaţă în ţinută de zi, defilarea în costume de baie, iar mai apoi în rochii de seară, marca Tina Style. Pregătirea fetelor a fost asigurată de Emilia Cotul, de la Symphony Fitness Club.

Juriul concursului, din care au făcut parte Lucia Cotul, Nicu Chirlejan, Bianca Cârdan, Menuţ Maximinian şi Tina Olari a acordat cele mai mari note pentru Alexandra Cordoş. Miss Bistriţa 2011 are 18 ani şi anul acesta a absolvit Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”. Este dansatoare de şapte ani la Clubul Floris, coordonat de antrenoarea Florica Buduşan. În 2010 a fost finalistă la concursul „Miss Bikini”.

" Am avut adversare foarte frumoase, inteligente şi care arătau foarte bine. Sincer, nu mă aşteptam să câştig. Nu ştiu dacă am avut ceva în plus faţă de restul fetelor, dar poate contează atitudinea şi caracterul, nu doar frumuseţea exterioară. Ma gândesc să fac o cariera în modeling”, a afirmat Alexandra.

Locul II a fost ocupat de Darisia Creţa, iar pe locul al III-lea a fost Iulia Maroşan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5