Alexandra Saltan, cea mai frumoasă bistriţeancă

- După emoţiile de la Bac şi câştigarea titlului Miss Bistriţa, urmează înscrierea la facultate

Sărbătorile bistriţei au avut şi în acest an, în centru, desemnarea celei mai frumoase bistriţence. Pentru acest titlu s-au “luptat” 8 domnişoare: Cristina Țerea, Monica Daniela Conea, Ancuţa Florina Rusu, Ruxandra Isabella Echim, Alexandra Loredana Saltan, Alexandra Ioana Istrate, Cosmina Alexandra Cioban şi Alina Maria Forogău.
Pe scena de pe pietonal, în prezentarea lui Mihai Berbunschi, concurentele au avut de trecut 3 probe: defilarea în ţinută casual, ocazie cu care le-au fost adresate şi câteva întrebări, proba costumelor de baie şi defilarea în rochie de seară. Coregrafia fetelor a fost asigurată de Emilia Cotul, cea care a ajut grijă ca fetele să dea bine pe scenă.
Juriul din care au făcut parte Lucia Cotul-manager Symphony ( nelipsită de la prima ediţie în această ipostază) şi viceprimarul Ioan Peteleu, jurnalistul Menuţ Maximinian, Fabiola Mureşan (Fharaon şi Cangoo ) şi Ramona Neag (Sabion) a dat după fiecare probă notele la vedere.
Astfel, în urma centralizării datelor, coroniţa a fost câştigată de Alexandra Saltan care a primit un colier de aur cu diamante naturale în valoare de 1000 de euro, din partea Bijuteriei Sabion. Coroniţa a fost înmânată de Miss Bistriţa 2011, Alexandra Cordoş, în aplauzele spectatorilor prezenţi în număr mare la eveniment. Locul II a fost obţinut de Alexandra Ioana Istrate, iar Locul III de Cristina Țerea.
Alexandra Loredana Saltan are 18 ani şi tocmai a trecut prin emoţiile bac-ului, fiind absolventă a Colegiului Naţional “Andrei Mureşanu”, profil Ştiinţele Naturii, cu media 7,81. Cea mai mare notă a obţinut-o la Anatomie şi fiziologie umană-8.80. Alexandra nu a scăpat de emoţii săptămâna aceasta înscriindu-se la Facultatea de Statistică la Cluj.
” Fiecare concurentă avea şanse. Nu mă aşteptam să câştig. A fost o surpriză pentru mine. Mulţumesc publicului care m-a ajutat să mă mobilizez, dându-mi putere prin aplauze. Eu îmi văd de studii în continuare. Cred că la un concurs de frumuseţe contează cum arăţi fiindcă oamenii percep asta mai întâi, dar şi cum te comporţi, personalitatea ta, inteligenţa”, ne-a declarat Alexandra.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5