Nunta anului la ISU ! Marius şi Alexandra cununaţi de arhiepiscopul Teodosie, unchiul mirelui. Lume bună la petrecere alături de purtătorul de cuvânt ISU şi frumoasa Miss Bistriţa

sursa facebook

În urmă cu un an, plutonierul Marius Rus, purtătorul de cuvânt ISU BN şi i-a oferit inelul logodnicei lui, Alexandra Saltan, Miss Bistriţa 2012, la Noaptea Muzeelor. „Naş” al acestui eveniment îl putem considera pe managerul Complexului Muzeal, Alexandru Gavrilaş, care, împreună cu cavalerii medievali, au fost complicii lui Marius într-o cerere în căsătorie inedită. Dorind să realizeze o filmare pentru Pro TV, instituţia media la care este angajată, Alexandra a îmbrăcat o rochie de bal şi, în curtea Complexului Muzeal, într-o atmosferă medievală, a relatat pentru televiziune evenimentul bistriţean. Însă mare i-a fost surpriza când, din spate, a venit un cavaler cu armură şi coif, care a îngenunchiat în faţa ei şi i-a oferit inelul de logodnă, cerând-o de soţie. Frumoasa bistriţeancă a izbucnit în lacrimi, rămânând copleşită de gestul iubitului ei.
Azi povestea a mers mai departe, prin căsătorie. Cei doi au spus Da în faţa ofiţerului stării civile, la Palatul Culturii.
Legătura în faşa lui Dumnezeu a fost făcută la Biserica de la Coroana, cununia fiind săvârşită de un sobor de preoţi în frunte cu unchiul mirelui, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului şi protopolul Alexandru Vidican. Mirele a fost dus la altar de mama lui, iar mireasa de tată. Şi pentru că mireasa este jurnalistă şi naşa face parte din aceeaşi breaslă, fiind managerul Bistriţeanul, Claudia Andron, care alături de ceilaalţi naşi vor fi, de acum, părinţi spirituali ai mirilor.
Petrecerea care are loc la Giulia este cu surprize multe, muzica bună fiind adusă de Anuţa Motofelea, starostele Ionuţ Jarda şi alţi invitaţi.
O poveste frumoasă care este încununată cu o nuntă de basm. Urăm tinerilor miri sănătate, împliniri şi bucurii, iar viaţa lor să fie o poveste continuă, la fel ca această zi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5