Micuţa Aimée Maria, botezată de ÎPS Teodosie. Bucurie mare pentru Alexandra şi Marius Rus

Înaltpreasfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a fost prezent la Biserica Protopopiatului Bistriţa pentru a săvârşi Taina Sfântului Botez a micuţei Aimée Maria, fiica Alexandrei şi a lui Marius Rus (purtător de cuvânt ISU), alături de un sobor de preoţi din care au făcut parte şi Nicolae Feier, Vasile Beni şi Emanuel Vidican.
De altfel, de dimineaţă arhiepiscopul Tomisului a fost prezent la Sfânta Liturghie, unde credincioşii din Bistriţa s-au bucurat de cuvântul de învăţătură al Sfinţiei Sale.
Naşi au fost Adrian (de la ISU BN) şi Oana Neamţiu (consilier al preşedintelui CJ), de altfel şi ei tineri părinţi.
Petrecerea, care a avut loc la restaurantul Ozana Bistriţa, a fost una deosebită, invitaţii bucurându-se de meniuri alese şi de muzica adusă de Anuţa Motofelea, împreună cu formaţia sa. „Păstrăm tradiția: am cântat la nunta lor, acum cântăm și la botez. Felicitări Marius și Alexandra! Să vă bucurați de micuța Aimee Maria” a spus Anuta Motofelea, care i-a dedicat tăticului piesa Fata mea (Ștefan Bănică Jr. Cover).
Urăm minunii venite în casa lui Marius şi a Alexandrei, Aimée Maria, să crească mare, să fie înconjurată de dragostea părinţilor, iar îngerul păzitor să-i călăuzească drumul.
La mulţi ani!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5