Este în luna de miere ! Alin Gabor, eroul care a salvat din apele învolburate ale râului Bistriţa un bistriţean, de 10 ani la ISU Bistriţa

foto Marius Cotutiu, facebook

Eroul care a salvat din apele învolburate ale râului Bistriţa un bistriţean, având curajul să înoate până pe partea cealaltă a râului, chiar dacă curentul l-a dus vreo 30 de m, are anul acesta 10 ani de când este angajat la ISU Bistriţa.
Alin Gabor este subofiţer operativ principal şi este „omul bun la toate” după cum ne declară purtătorul de cuvânt Marius Rus, fiind paramedic, pompier salvator, dar şi şofer pe autospeciale.
Nici nu a încheiat luna de miere că, iată, Alin a salvat pentru a câta oară o nouă viaţă. De curând, Alin Gabor s-a căsătorit cu Denisa Ilovan, starea civilă şi cununia religioasă având loc la Rebrişoara, iar petrecerea la sala de nunţi Picas din Josenii Bârgăului. La petrecere au fost prezenţi şi colegii de la ISU al lui Alin.
Dorim tinerei perechi „Casă de piatră”, iar mirelui felicitări pentru tot ceea ce face prin misiunea pe care şi-a asumat-o.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5