Mulţumim! Dr. Ioana Gabor, de la UPU-SMURD Bistriţa, om şi salvator

Cu sacrificii, cu dăruire şi cu pasiune, punându-şi sufletul în profesia pentru care s-a pregătit, dr. Ioana Gabor de la UPU-SMURD Bistriţa, a arătat, în toţi anii de carieră, că nu este doar un bun specialist ci şi omul care cu multă răbdare şi dragoste este alături de fiecare pacient.

Pentru doamna doctor, medicina nu se practică după un orar, dovedindu-ne că şi în afara programului pe care-l are la UPU-SMURD, este mereu alături de oamenii în suferinţă.

Relatam, în urmă cu ceva timp, cum doamna doctor s-a oprit pe B-dul Independenţei, în drum spre lucru, acolo unde a salvat viaţa unui bistriţean căzut pe stradă, în urma unui infarct, acordând primul ajutor prin manevre de resuscitare, până când au ajuns colegii de la SMURD şi Ambulanţă.

„Prin intermediul ziarului dumneavoastră, vreau să-i mulţumesc doamnei doctor Ioana Gabor pentru faptul că, ajuns la Urgenţă, a avut grijă de mine, nu doar prin preluarea cazului, ci şi prin vorbele bune spuse atunci când mi-a văzut teama că am ajuns la spital. Doamna doctor ştie să aibă grijă nu doar ca specialist, ci şi ca om de toţi pacienţii care trec pragul spitalului bistriţean. Ştiu că-şi face profesia cu devotament şi am văzut, din propria experienţă, cât de frumos mi-a explicat toate etapele prin care trebuie să trec, pe la secţiile spitalului, însoţindu-mă la toate consultaţiile şi analizele pe care le-am făcut. Ştiu că nu aşteaptă nimic de la pacienţi, însă cum mulţumirile sunt destul de rare în zilele noastre, vreau să-i mulţumesc în numele bistriţenilor pentru modul în care are grijă de sănătatea noastră, pentru încurajările pe care ni le dă, pentru răbdare, rugându-l pe Bunul Dumnezeu să-i dea sănătate. Mulţumesc tuturor asistentelor, şi în mod special brancardierului Aurelian Cucură, care m-a însoţit pe la secţiile din spital unde a fost nevoie, încurajându-mă mereu că totul va fi bine. Sunt elev la liceu şi, ca la orice adolescent, mi-a fost frică de întâlnirea cu spitalul, însă aceşti oameni minunaţi m-au făcut, atâta timp cât am fost tratat, să depăşesc această frică şi să trec cu bine peste toate”, este mesajul transmis de Daniel D. pe emailul redacţiei noastre.

Iată că, dincolo de dotările de ultimă oră pe care le are Secţia SMURD a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, are şi specialişti deosebiţi care se ocupă, aşa cum trebuie, de pacienţi. Căci, degeaba ai o casă mare, după ultimele standarde, dacă cel care te găzduieşte acolo nu este primitor. La Spitalul Clinic Judeţean, personalul de specialitate dovedeşte, în ultimii ani, că sunt alături de oameni, atât ca specialişti, cât şi cu vorbele bune. Care contează foarte mult pentru oamenii aflaţi în suferinţă şi în disperare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5