Primim la redacţie

În lupta pentru viaţă, inima doamnei doctor Mihaela Kuron, de la UPU - SMURD Bistriţa, bate pentru fiecare pacient

Astăzi este o zi specială pentru doamnele din viaţa noastră. Este un bun prilej de a-i mulţumi în câteva cuvinte unei doamne deosebite de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa. Ştiu că nu aşteaptă cuvinte de laudă din partea pacienţilor şi că de fiecare dată este fericită atunci când reuşeşte să aducă o nouă şansă la sănătate. Am recurs însă la acest mod de a-i mulţumi pentru că m-a impresionat.
Despre Unitatea Primiri Urgenţe Bistriţa se vorbeşte de către unii negativ, neluând în calcul faptul că, în ceas de zi şi de noapte, sunt specialişti care veghează asupra sănătăţii noastre. Sunt fel de fel de poveşti pe care la un moment dat le-am crezut şi eu, însă, la sfârşitul acestei săptămâni am trăit pe propria piele întâlnirea cu UPU - SMURD Bistriţa. Din acest moment pot spune clar că doar cei care nu sunt mulţumiţi orice le-ai face, atât în acest caz, cât şi în viaţa de zi cu zi, fiind contestatarii de serviciu, doar ei pot spune lucruri negative despre UPU.
Din primul moment în care am ajuns aici mi s-a oferit un scaun, am fost întrebată de problemele mele şi am fost asigurată că sunt pe mâini bune. Nu avea motiv nimeni să se poate altfel cu mine decât cu un pacient simplu pentru că nimeni nu mă cunoştea şi, da, sunt o femeie simplă din mulţumea de femei pe care le are judeţul.
Astăzi, doresc să fac un portret unei doamne pe care o consider model pentru noi toate, în zi de 8 Martie. Este o eroină care s-a luptat, în acest an în care virusul a pus stăpânire peste noi, necondiţionat pentru salvarea oamenilor. Pe sub costumul de protecţie, inima doamnei doctor bătea neîncetat cu gândul la pacienţi, dar şi la cei dragi de acasă. Şi, în tot acest timp, doamna doctor mai are şi câte o vorbă bună pentru cei care vin cu probleme de sănătate la UPU.
Nu am cunoscut-o până în acest moment, însă prin profesionalismul de care a dat dovadă mi-a arătat că Dumnezeu îşi îndreaptă talanţii spre anumiţi oameni care mai apoi fac bine semenilor lor. Aşa că, spun din inimă mulţumesc doamna doctor Mihaela Kuron, specialist medicină de urgenţă UPU-SMURD.
Un doctor cu un comportament deosebit, calmă, cu dragoste pentru pacienţi şi cu o putere de muncă extraordinară. În momentul în care am întrebat-o, recunoscătoare, ce i-aş putea oferi acum, în prag de 8 Martie, doamna doctor mi-a răspuns: „Am tot ce-mi doresc, un singur lucru puteţi face pentru mine să înălţaţi o rugăciune în Sfânta Biserică, pentru că şi doctorii au nevoie de Dumnezeu”.
M-a impresionat foarte mult şi m-am dus şi m-am rugat în Biserică pentru sănătatea celor care ne dăruiesc nouă sănătate.
Urez „La mulţi ani!” tuturor doamnelor din Spitalul Judeţean Bistriţa, de la medici, asistente, infirmiere, îngrijitoare, personal TESA. Să aveţi sănătate pentru că, prin ceea ce faceţi, fiecare în parte, oferiţi bucurii celor cărora le daţi o nouă şansă la viaţă.
Cu preţuire,
Ioana Ş, o mamă şi o bunică de care aţi avut grijă şi i-aţi dat o nouă şansă la viaţă

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5