Exclusivitate !

Scrisoare de la o mamă: Inima mea bate datorită doctorilor de la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud. Mă rog Bunului Dumnezeu să le dea sănătate acestor oameni cu har de la medici, asistente, până la infirmiere şi brancardieri

De multe ori vorbim negativ despre cei care în ceas de zi şi de noapte veghează asupra sănătăţii noastre. Despre Unitatea Primiri Urgenţe Bistriţa s-a scris de nenumărate ori. Am auzit fel şi fel de poveşti legate despre modul în care sunt primiţi pacienţii aici, însă poate că de multe ori avem şi noi o vină, cei care la cea mai mică durere de cap, mergem la Urgenţă.
Mi-am schimbat total părerea în momentul în care am ajuns cu grave probleme cardiace la UPU. Sunt o femeie simplă, pe nume Ioana, de pe Valea Şieului, şi am fost tratată cu tot profesionalismul şi priceperea doctorilor şi a asistentelor. Nu cunosc pe nimeni la spital, însă prin intermediul dumneavoastră vreau să le mulţumesc celor care au avut grijă de sănătatea mea, astfel încât inima să-mi bată mai departe în această viaţă.
Mulţumesc dr. Mihaiela Kuron – UPU, Sorin Păştean – Cardiologie, Oana Toma – Neurologie , Mia Luca – psiholog, Cătălin Munteanu – Psihiatrie, Florin Neagoş – Interne. Cu toţii m-au consultat, dând dovadă nu doar că sunt foarte pricepuţi, ci şi că sunt în primul rând oameni cu suflete mari, tratând o femeie simplă de la ţară cu acelaşi drag şi respect ca pe orice pacient.
Tratarea pacienţilor se face în funcţie de gravitatea bolii la UPU şi personal de la intrarea pe uşa spitalului până la rezolvarea ultimelor probleme am constatat că ştiinţa medicală a fost împletită cu vorbe bune, fără a mi se cere nimic în schimb. Ce pot eu să fac este să mă rog Bunului Dumnezeu să le dea sănătate acestor oameni cu har de la medici, asistente, până la infirmiere şi brancardieri.
Cu respect, o mamă şi bunică căruia i-aţi redat şansa la viaţă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5