Şapte medici, 10 asistente şi şapte infirmiere, infectate cu coronavirus, în judeţ! Opt s-au vindecat!

La nivelul judeţului nostru, a crescut simţitor numărul cadrelor medicale şi al celor din personalul auxiliar care au fost confirmate pozitiv la CoVid-19. 

Potrivit datelor transmise de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, până în prezent, 17 cadre medicale  - şapte medici, 10 asistenți -  și șapte persoane, parte din personalul auxiliar (infirmiere), au fost confirmate cu noul coronavirus. Dintre acestea, opt au fost declarate vindecate.

Faţă de ziua de vineri, la cazuri noi apar 3 medici, 2 asistente şi o infirmieră!

"Din cele șase persoane angajate ale spitalelor din județ și care au fost confirmate în situația epidemiologică de azi, 02.05. a.c. ca fiind infectate cu Coronavirus, un medic este angajat al Spitalului de Urgență Bistrița, iar restul (doi medici, două asistente și o infirmieră) sunt angajate ale Spitalului Orășenesc Beclean", se arată în informarea Instituţiei Prefectului.

De asemenea, pelista celor 203 cazuri, aşa cum vă prezentam şi în alte situaţii, apar trei polițiști locali (unul vindecat), doi polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție(unul vindecat), doi pompieri de la Năsăud, un jandarm, • 10 angajați ai ITM Bistrița-Năsăud (3 au fost declarați vindecați), un funcţionar public de la Primăria Năsăud.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5