„Miss Someş”, o frumuseţe care a surclasat concurentele

O activitate de o mare frumuseţe oculară, spirituală şi de implicare în viaţa socială a tinerilor a fost finala renumitului şi apreciatului concurs de frumuseţe „Miss Someş”, desfăşurată la Hotel Metropolis din Bistriţa, la care a participat un numeros public avizat şi avid de frumuseţe reală pentru a-şi susţine concurentele.
„Miss Someş” se află la ediţia a IV-a, fiind alese, după o riguroasă selecţie, cele 12 fete care meritau să ajungă în finală.
În urma trecerii tuturor probelor şi a jurizării exigente, a fost aleasă „Miss Someş” în persoana Patriciei Cristea, o frumuseţe care a surclasat concurentele şi încântat asistenţa și va reprezenta judeţul la „Romanian InfoFashion Festival 2014”. Locul II a fost primit de Denisa Braicu, iar locul III de Roxana Cadar. Au mai fost numite Miss Simfony- Cristina Ţerea, Miss Popularitate - Denisa Braicu, Miss Fashion - Mădălina Horoba, Premiul Presei- RoxanaMuscai şi premiul pentru cea mai fotogenică - Claudia Cotul. Premiile au constat în frumoase şi consistente sume în euro, respectiv premiul I – 300 euro şi o rochie din colecţia Ştefania Borodi, premiul II – 200 euro şi premiul III – 100 euro.
Publicul admirat și ţinutele semnate de meşterul popular Virginia Linul, Fluvia Firtsch, Ştefania Borodi şi Cristina Breteanu, într-o adevărată paradă a modei.
Felicitări câştigătoarelor, concurentelor şi organizatorilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]