Dorina, Miss fata de la ţară, Premiul de Popularitate la Miss Someş. Pe podium şi Andreea Berbecar, fiica directoarei ITM, Otilia Berbecar. Vezi cine a luat coroniţa !

Cea de-a doua ediţie a concursului de frumuseţe Miss Someş şi-a desemnat câştigătoarele, în urma finalei de la Hotel Metropolis. Coroniţa a fost primită de Camelia Kincses, de 20 de ani, care s-a ales cu un sejur de şapte zile pe litoralul românesc.
Premiul de Miss Popularitate a fost primit de Dorina Colniţă, câştigătoarea concursului Miss fata de la ţară, de pe Prima Tv, iar Locul II a fost câştigat de Andreea Berbecar, fiica directoarei ITM, Otilia Berbecar .
Clasamentul arată astfel:
Locul I- Camelia Kincses
Locul II - Andreea Berbecar
Locul III - Bianca Habor
Miss Fotogenie - Oana Maria Şot
Miss Popularitate - Dorina Colniţă
Miss Personalitate - Maria Bulz

Din juriu au făcut parte şi Gabriela Montoiu, preşedinte OF PDL BN, precum şi antrenorul emerit Florica Buduşan, de la Clubul Floris.
În program, pe lângă probele de concurs, au avut loc şi prezentări ale unor colecţii amintind pe Ştefania Borodi (Bistriţa), dar şi momente de dans oferite de Ansamblul Floris.

S-au implicat în organizarea unui eveniment de ţinută, fotograful Adrian Andrieş, make-up artiştii Ştefania Borodi şi Andrada Rusu (Cluj-Napoca), dar şi Alina Peter, Doina Bălan, Patricia Patco, Vlad Borş, Adina Băieşiu, Anda Madar, Cartolina Păcuraru şi Selina Popa.

Ambianţa muzicală a fost asigurată de DJ Dorel şi Lia Coman, cu piese din repertoriul internaţional. Amfitrionul manifestării- Mihai Berbunschi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5