Bistriţeanul Marius Berbecar, în finale la CE de gimnastică

Echipa naţională de gimnastică masculină – Marius Berbecar, Cristian Băţagă, Andrei Munteanu, Andrei Usache şi Laurenţiu Nistor – a reuşit să acceadă în finala de opt a Campionatelor Europene de Gimnastică, de la Sofia, programată sâmbătă. Aceeaşi performanţă a fost realizată şi de Marius Berbecar şi Andrei Munteanu la paralele, în finala care va avea loc duminică, de la ora 18.40. Bistriţeanul Marius Berbecar s-a calificat cu a doua notă, fapt care ne face încrezători în obţinerea unei medalii.

          „Suntem foarte mulţumiţi. Ne-am calificat în finală, avem şi finale pe aparate. Cred că a fost un concurs bun”, a declarat Marius Berbecar, citat de Federaţia Română de Gimnastică. De asemenea, Berbecar a fost de părere că, deşi România a prins ultimul loc pentru finala pe echipe, performanţa este bună. „Important era nu să obţinem un loc mai în frunte, ci să ne calificăm, apoi important devine modul în care vom evolua în finală şi locul pe care-l vom ocupa. În ceea ce mă priveşte, sunt fericit că m-am calificat şi în finala de la paralele”, a completat Marius Berbecar.

Pentru Bistriţa, acest concurs are o importanţă deosebită deoarece trei dintre componenţii echipei – Cristian Băţagă, Marius Berbecar şi Laurenţiu Nistor – sunt legitimaţi la CSM Bistriţa, la fel şi antrenorul Vasile Vug.

          Din păcate, gimnaştii juniori, mulţi dintre ei pregătiţi la Bistriţa, s-au clasat doar pe locul 19.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5